Severina i Jadranka pevaju na proslavi nezavisnosti Crne Gore! Izazvale gnev na mrežama!

06.05.2024

21:48

0

Zna se i ko će još nastupati u okviru manifestacije

Severina i Jadranka pevaju na proslavi nezavisnosti Crne Gore! Izazvale gnev na mrežama!
Jadranka Barjaktarović, Severina - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Severina Vučković i Jadranka Barjaktarović nastupiće 21. maja na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore.

Ova manifestacija održava se u Cetinju, a organizatori manifestacije "Maj u hiljadu boja" su najavili da će okupiti najveće regionalne muzičke zvezde, a među njima su posebno izdvojili centralni događaj na cetinjskom Dvorskom trgu, na kome će nastupiti hrvatska i crnogorska pevačica.

Danima unazad, a tokom trajanja manifestacije, nastupaće i Vlatko Stefanovski, Adi Šoše i Darko Martinović, pobednik "Zvezda Granda" 2012. godine.

 

 

Korisnici društvenih mreža iz Srbije polemisali su kako nikako nije slučajno da će baš Jadranka i Severina zapevati na ovakvoj manifestaciji, sudeći po njihovim političkim stavovima.

Barjaktarovićeva je 2020. godine zvanično proglašena personom non grata u Srbiji zbog toga što je u Podgorici pevala stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", što su mnogi osudili.

Njena koleginica iz Hrvatske više puta je pravila skandale, komentarišući srpskog patrijarha Porfirija oprečne stavove je iznosila i o genocidu u Srebrenici.

Printscreen „Premijera - Vikend specijal"
Severina

 

Poslednji Severinin ispad bio je tokom proslave Nove godine u Cetinju, kada je poslala Crnogorcima poruku da ne daju Crnu Goru, što su mnogi protumačili kao provokaciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike