Severina o intimnom snimku koji joj je obeležio tridesete: Prvo se zapitala šta će reći ovaj muškarac, pa tek onda i njena majka!

06.05.2024

12:15

0

Pevačica naglašava kako nikome ne želi da „postane nova ona"

Severina o intimnom snimku koji joj je obeležio tridesete: Prvo se zapitala šta će reći ovaj muškarac, pa tek onda i njena majka!
Severina Vučković - Copyright Printscreen HRT

Kada je njen intimni snimak ugledao svetlost dana, Severina Vučković našla se u samom fokusu javnosti. Isti joj je, kako je kazala u jednom intervjuu, i te kako obeležeio tridesete, tačnije početak tih godina.

Prema sopstvenom priznanju, strahovala je šta će reći njeni profesori iz srednje škole, a onda i majka.

„To mi je bilo najgore!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Taman sam završila turneju „Virujen u te", ali početak mojih tridesetih je obeležio film. Najgore mi je bilo tada kako će moj razredni iz srednje škole, kao će moji profesori reagovati. Tek sam kasnije pomislila na mamu, jer se uvek podrazumeva da je mama uz tebe jer te i poznaje - objasnila je pevačica, pa je nastavila o tome kako nikome ne želi da „postane nova ona".

- Ja stvarno ne želim nikome da bude nova Severina. Jednostavno, ja želim svim devojkama i devojčicama da žele da budu doktorke nauka, učiteljice, bibliotekarke, pesnikinje i književnice, ali ne Severina. Teška je to škola - izjavila je onda za hrvatsku „Gloriju", pa potom i otkrila kakvog muškarca sanja, kao i zašto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Sanjam jednog prekrasnog muškarca, koji ima 12 godina i koji je, na moju sreću, prepun empatije i, njega sanjam - zaključila je, aludirajući na sina Aleksandra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike