Prvi Uskrs Šerifovićeve sa sinom, a kod Cece - duplo slavlje! Koleginice iz „Zvezda Granda" danas posebno uživaju s najmlađima (FOTO)

05.05.2024

15:05

0

Prizorima iz svojih domova pobrale su sve simpatije

Prvi Uskrs Šerifovićeve sa sinom, a kod Cece - duplo slavlje! Koleginice iz „Zvezda Granda" danas posebno uživaju s najmlađima (FOTO)
Ceca Ražnatović, Marija Šerifović - Copyright Pixabay/ATAImages/A.A/Instagram/Printscreen

Pevačica Marija Šerifović danas prvi put proslavlja Uskrs u ulozi majke. Otkako se rodio, mali Mario sam je centar njenog sveta, a udruživši snage, pevačica je zajedno s naslednikom svim svojim fanovima uputila najlepše reči. 

- Dobri ljudi, neka nam je svima srećan Uskrs. Za mene su ovi dani oduvek bili posebni, a ovaj je, sigurna sam, i najposebniji od svih, jer pored mene diše jedan mali, mekani, pamučni, nasmejani i najlepši plavooki dečak - počela je Šerifovićeva na svom Instagramu, a potom dodala:

 

 

- Šta nam želim? Da više volimo. Da više pazimo. Da više slušamo. Da više osećamo. Da smo manje sebični. Da su nam roditelji zdravi. Da iz dečijeg oka suza ne potekne. Da više razumemo. Da više strpljenja imamo. Da jako grlimo one koje nam je Bog poslao da nam srca izleče. Da budemo slobodni. Da se vise smejemo. Kad treba i isplačemo. Da više pevamo. Da više igramo. Da se ludo zabavljamo. Da reskiramo. Da budemo hrabri. Da se manje kajemo... Jer će sve ovo ionako jako brzo proći. Hristos voskrese. 

Ovime je pobrala brojne simpatije svojih fanova, baš kao i njena koleginica iz stolica odlučujućih u „Zvezdama Granda", Ceca Ražnatović, u čijem se domu odvija duplo slavlje. 

Vaskršnji ručak, sudeći po njenim „storijima", brzo je postao i rođendanski, u čast njenog sestrića, što možete videti i u galeriji koja sledi. 

Pevačica je zasigurno izmamila brojne čestitke ovim potezom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike