„Sine, nadam se da te neće biti blam..." Šerifovićeva otvoreno o proširenju porodice: Objasnila i što je nasledniku dala ime Mario!

29.04.2024

08:50

0

Imala je nešto drugo na umu, ali su je prijatelji sprečili

„Sine, nadam se da te neće biti blam..." Šerifovićeva otvoreno o proširenju porodice: Objasnila i što je nasledniku dala ime Mario!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Marija Šerifović imala je koncert u Helsingborgu, nedaleko od Malmea (Švedska), a Teya Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na „Evrosongu", bila joj je specijalna gošća. Pre nego što je izašla na scenu, Šerifovićeva je u razgovoru s okupljenim medijima porazgovarala na razne teme, pa između ostalog i otkrila da li želi drugo dete.

Početkom proteklog decembra, podsetimo, Marija je dobila sina Maria uz pomoć surogata. Drugu prinovu, međutim, ne priželjkuje, ali „ta vrata ostavlja otvorena".

Marija Šerifović, A.A./ATAImages
 

- U ovom trenutku ne i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako. Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između Strelca i Škorpije, ali na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo - prokomentarisala je ona, prenose mediji.

Nedavno, inače, Marija je na svom Jutjubu odgovarajući na pitanja fanova objasnila zašto je njen prvi naslednik dobio ime Mario.

„Htela sam da mu dam ime Maks, ali..."

Marija Šerifović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Želela sam da se zove na slovo „M" i ja sam želela da se zove „Maks". Onda, naravno, moje drugarice seljanke su rekle: „Da daš detetu ime, da se zove kao kuče"... Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli da smišljaju na slovo „M" i neko je rekao: „Mario" i ja sam samo rekla: „Pišite Mario". Lepo mi je. Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario, a mama ti se zove Marija. Slatko mi je - isričala je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike