Voditeljka "kriva" za vezu Ace Sofronijevića i lepe doktorke! Harmonikaš otkrio njeno ime i kako su se upoznali: Sve je počelo 2019. godine

27.01.2024

18:39

0

Prvi put je progovorio o detaljima veze

Voditeljka "kriva" za vezu Ace Sofronijevića i lepe doktorke! Harmonikaš otkrio njeno ime i kako su se upoznali: Sve je počelo 2019. godine
Aca Sofronijević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Harmonikaš Aca Sofronijević već neko vreme uživa u ljubavi sa doktorkom, koja ne voli da se eksponira u medijima, a on to jako poštuje. 

Ipak, sada je prvi put otkrio kako su se njih dvoje upoznali i ko je zapravo "krivac" za to. 

ATAImages/ M.M.
Aca Sofronijević

- Premijerno ću da kažem, ovo je premijera za ceo svet. Vesna Milanović! Kaže ona meni 2019, "Znaš kakvu drugaricu ja imam za tebe". A ja kažem, "Ma, daj, molim te". Ne volim to da me neko sa nekim upoznaje. Onda ona priča meni za nju, a njoj za mene. Tako to traje, neće ona, neću ja, nikako - priča Aca i otkriva da su se prvi put videli na video pozivu:

- Pozove me na video poziv. Ja se javim, mislim, uvek se javim. E, ovo je Kosana. Dobro, ćao, ja mahnem. I to je to. I nekako se mi zapratimo na Instagramu i to je to, ništa više. Tu gde ja treniram, ispostavi se da ona tu radi privatno u toj bolnici, ona je oftamolog.

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Sofronijević sa devojkom

Četiri godine kasnije, kako je prvi pisao 24sedam, oni su započeli vezu. 

- Tu se mi kao zvanično upoznamo, i od tog nekog prvog pogleda je sve krenulo, i neke poruke, i neka komunikacija, i eto, da kažem da je Vesna Milanović kriva za sve. Pokušavala je da nas spoji od 2019, a spojili smo se 2023. Nisam hteo, jednostavno, kao ni ona, jer nismo u tom fazonu da nas drugi ljudi spajaju - zaključio je Aca u emisiji "Divan šou".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike