Hit! Pevačica slala poruke Saši Kovačeviću: Sad me je sramota toga! Otkrila detaljnu prepisku

01.05.2024

10:20

0

Imala je veliku želju

Hit! Pevačica slala poruke Saši Kovačeviću: Sad me je sramota toga! Otkrila detaljnu prepisku
Saša Kovačević - Copyright ATAImages/ M.M.

Saša Kovačević godinama važi za jednog od omiljenih pevača, pogotovo kod ženske publike, koja osim u njegovom glasu, uživa u njegovom stasu.

To je bio slučaj i sa Sarom Šekularac, poznatijom kao Zoi, koja je obožavala pevača, pa je čak poželela i duet sa njim.

Instagram screenshot/sashakovacevic
Saša Kovačević

- Setila sam se nečeg jako smešnog. U jednom momentu sam pisala Saši Kovačeviću jer sam bila fan njegove muzike u doba kada su svi slušali njega. Tada sam mislila da bi bilo super da snimimo duet, ali sada kada čujem njegovu muziku shvatam da ne postojimo u istom univerzumu - prisetila se ona, pa nastavila:

- Međutim, meni je to tada bilo zabavno, ali on me je klasično iskulirao, naravno. To je skroz okej jer i ja to uradim nekome kome neću da kažem "ne". Ja sam se njemu javila u fazonu: "Hej, hoćeš li da snimimo pesmu?" i ono - blok! On je meni poslao video kako njegovo dete igra uz neku moju pesmu.

ATAImages/Antonio Ahel
Sara Šekularac - Zoi

Zoi je priznala da ju je sada sramota toga.

- Sad me je sramota toga. Ja sam napisala nešto poput: "Kad smo već tu, hoćeš li duet?". Nisam baš tako jezivo napisala, ali nešto slično jadno jesam. On mi je odgovorio: "Hajde da se čujemo od ponedeljka". Došao je ponedeljak, ja sam se javila, ali on je bio u fazonu "ne". Bože, to se zaista desilo i sad mi je jako smešno - zaključila je Zoi "Chit Chat", koja je javnosti poznata i kao sestričina Nataše Bekvalac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike