Tijana Em nije pozvala Vuka Moba na rođendan: Živimo drugačije živote (FOTO)

29.04.2024

22:10

0

Pozvala je samo najbliže kolege

Tijana Em nije pozvala Vuka Moba na rođendan: Živimo drugačije živote (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, večeras slavi svoj 25. rođendan, a odlučila je da ovaj mali jubilej proslavi sa svim voljenim i bliskim ljudima.

Kako je istakla pevačica, vrlo je uzbuđena zbog ovog slavlja, a trenutno je koncentrisana na karijeru.

- Osećam se uzbuđeno, imam jako veliku tremu, jer sam samo slavila 18. rođendan, pa sad 25. rođendan. Želim sebi zdravlje prvenstveno, ljubav i spremam album sada - rekla je Tijana, a potom otkrila da li priželjkuje nekog sultana i čemu se nada u daljoj karijeri;

- Iskreno, ja bih volela da budem srećna i ispunjena što se jubavi tiče, nije bitno da li je on sultan ili nešto drugo, a kada je karijera u pitanju volela bih da neka moja pesma bude bar približno uspešna kao "žena od sultana" - izjavila je Tijana. 

 

Na kraju, pevačica je otkrila da li se među brojnim zvanicama našao i njen kolega i bivši dečko, reper Vuk Mob, sa kojim je bila nekoliko meseci u vezi.

- Vuk Mob nije pozvan na rođendan, mi smo u super odnosima ostali. Nismo se slagali, živimo neke drugačije života, on meni ništa loše nije uradio, ne kajem se ni zbog čega. Sa estrade će doći oni koji su mi stvarno bliski - rekla je Tijana Milentijević. 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike