"Nigde nije med i mleko": Đani o razvodu mlađeg sina Marka i uvredama na račun unuka

22.04.2024

08:57

0

Pevač se osvrnuo i na krize u svom braku

"Nigde nije med i mleko": Đani o razvodu mlađeg sina Marka i uvredama na račun unuka
Slađana i Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Nedavno je objavljena vest da se mlađi sin Radiše Trajkovića Đanija, Marko, razvodi od supruge Minje koja je nedavano rodila njihovo drugo dete, ćerku Niku.

Naime, mladi supružnici su se otpratili sa Instagrama i obrisali zajedničke fotke, što je bilo dovoljno da počnu spekulacije o krizi u njihovom braku. Prva se oglasila Đanijeva supruga Slađa, koja je odmah demantovala ove priče, objasnivši o čemu je reč, a sada je to prokomentarisao i pevač.

- Ne, on se ne razvodi! Nigde nije med i mleko, naravno! Ja sam sa Slađom 29 godina u braku, nekad mi se ne dopada kako postavi tanjir i viljuške na stolu, pa se posvađamo, ali to su gluposti… Ne razvodiš se zbog jedne ružne reči, poruke ili bilo čega… Tako da je sa Markom i njegovom ženom sve u redu - rekao je Đani.

Amir Hamzagic/ATAImages
Minja i Marko Trajković

Pevač se potom osvrnuo na brojne naslove o njegovoj deci, te priznao da ga često pojedini komentari o njima pogode. 

- Ne volim da čitam novine… Nikada nisam pljuvao kolega, ali tako, ponekad pod dejstvom alkohola umem nešto da kažem nešta, u šali, pa se posle neko zakači za to i loše protumači. Skoro je bio mom unuku rođendan i pogodilo me to što su ga kometarisali u negativnom kotesktu… čitao sam nešto kao “vidi kakvo je ovo dete“, “ružno je na roditelje“ te stvari su me baš pogode. Možeš da pišeš o meni svašta, i da sam se napio i uradio nešto ovako ili onako, ali ovakve stvari su baš užasne - ispričao je Đani za Pink.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike