Vesna Đogani nikada nije upoznala oca: Pozvala ga je, pa dobila surovi odgovor

27.04.2024

11:14

0

Očeva braća su joj se javila jednom prilikom

Vesna Đogani nikada nije upoznala oca: Pozvala ga je, pa dobila surovi odgovor
Vesna Đogani - Copyright Printscreen/Youtube/WTF Radio

Vesna Đogani ima specifičnu životnu priču, s obzirom na to da je kao dete jedno vreme provela u Zvečanskoj ulici, a kasnije su o njoj brinuli kumovi, kako je pričala.

Pevačica nikada nije upoznala oca, ali je opisala kako ga je jednom prilikom pozvala. Međutim, na telefon se javila jedna žena.

- Ja sam njega tada već totalno izbrisala. Bila sam sedmi razred i nije bila moja potreba, već sam na nagovor drugarice jednom pokušala da ga okrenem. Našle smo telefon i ja sam pozvala, a javila se njegova tadašnja supruga Vera. Ja sam rekla: “Dobar dan, ja sam Vesna, vaš suprug je moj tata. Samo sam želela da vam kažem da ja postojim”. Ona mi je na to samo odgovorila: “Ne, ti ne postojiš. Nemoj više da nas zoveš”, i prekinula je vezu. Od tada više nisam nikad pokušavala da ga nađem - izjavila je Vesna svojevremeno i dodala:

Printscreen/Youtube/WTF Radio
Vesna Đogani

 

- Našla sam opravdanje i za to, jer žena možda nije znala da ja postojim. Bilo mi je malo krivo, ali sada sam okej sa tim stvarima. Ne možeš ništa na silu da radiš. Znam samo da, ukoliko nekada dođe do nekoga razgovora sa njim, to će biti poprilično teško, jer hoću da znam mnoge odgovore.

Ipak, pevačica je dobila poziv od stričeva, odnosno braće svog oca.

- Ja tatu nikad nisam upoznala, ne znam kako izgleda, a znamo kako se zove i preziva. Meni su se javila njegova braća iz Knina iz Hrvatske. Mi smo 2019. godine otišli u Knin na nastup i dok smo u restoranu večerali pitala sam konobara da li postoji ovde neka porodica Trivić. Sutradan posle nastupa sam išla da upoznam porodicu - ispričala je Đoganijeva nedavno.

Podsetimo, Vesna je u braku sa Đoletom Đoganijem, od kojeg je htela da se razvede jer su imali velike krize. Dobili su dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lauru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike