Bojan Tomović verio se s devojkom koju je upoznao na psihijatriji

12.04.2024

10:20

1

Prvo su bili cimeri, a onda su se pojavile varnice

Bojan Tomović verio se s devojkom koju je upoznao na psihijatriji
Copyright YouTube/Kurir Tv

Pevač Bojan Tomović otvoreno je govorio o svojim mentalnim problemima, bipolarnom poremećaju, kao i pokušaju samoubistva.

Zbog ovih teških momenata godinama se leči na odeljenju psihijatrije, a tamo je upoznao devojku u koju se ubrzo zaljubio. Reč je o izvesnoj Škodrani, inače albanske nacionalnosti, koja godinama živi na relaciji Albanija – Nemačka.

Printscreen „2 možda 3", Red TV
Bojan Tomović

Posle dve nedelje upoznavanja, započeli su vezu, a sada su se i verili, pa planiraju venčanje i život na relaciji Nemačka – Crna Gora, prenosi Nova.

Inače, Bojan je postao popularan početkom dvehiljaditih, kada je snimio nekoliko hitova poput "Motorola" i "Na distanci". Međutim, više pažnje je privukao svojim turbulentnim životom, o kome je otvoreno govorio.

Mentalni problemi, razvod, islam

On je prvo pre 12 godina otkrio da boluje od bipolarnog poremećaja, što je uticalo na sunovrat njegove karijere. Osim toga, iz straha da njegovi potencijalni naslednici ne naslede istu bolest, odlučio je da se odrekne roditeljstva i razvede.

Printscreen Youtube/Gold Music TV
Bojan Tomović nekad

Nije nepoznanica da je pokušao da izvrši samoubistvo, a potom je prešao u islam i dobio ime Ammar Moštrokol.

- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači "život", tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život - rekao je pevač jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike