Šta piše u rešenju o otkazu Dušice Jakovljević: Ovo su razlozi za prekid saradnje između "Hype" televizije i nje

23.04.2024

20:55

0

Sve je taksativno navedeno

Šta piše u rešenju o otkazu Dušice Jakovljević: Ovo su razlozi za prekid saradnje između "Hype" televizije i nje
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/ M.M.

Dušica Jakovljević više nije deo "Hype" televizije, o čemu je danas obaveštena javnost i to samo nekoliko meseci pošto je sa TV Pink prešla u ovu kuću. 

Sada je objavljeno i rešenje o njenom otkazu, gde se navodi zašto i zbog čega je došlo do razilaženja između Saše Mirkovića, vlasnika "Hype" produkcije i voditeljke. 

ATAImages/ A.A.
Dušica Jakovljević

U dokumentu koji je dospeo do javnosti piše da Dušica jednog dana decembra nije došla na posao zbog, kako se navodi, "stomačnih problema", pa jednog dana januara zbog "upale sinusa", te da je narednih dana u više navrata bila "odsutna" ili "prisutna jedan sat na radnom mestu".

Voditeljka je, podsetimo, za 24sedam potvrdila da je došlo do raskida saradnje, ali da nije bilo teških reči.

- Uzela sam mesec dana da se odmorim, ali nije bilo svađe i teških reči. Sve je kako treba da bude, što se mene tiče to je bio sporazumni razlaz - rekla nam je ona, pa dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Dušica Jakovljević

- Mislim da svako ko me poznaje zna koliko sam vredna i posvećena, ne bih da detaljišem i ulazim u prepucavanja, da sam se ja pitala oboje bismo dali kratku izjavu i to je to.

Ona nam je priznala da bi otišla na razgovor sa Željkom Mitrovićem ukoliko bi je pozvao, te da se možda i uželela velikog studija, kao i da je tada, kada je odlazila sa Pinka, možda donela ishitrenu odluku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike