Doživela sam ucenu i nepravdu, sretala psihopate: Nina Badrić otvoreno o teškim situacijama koje je prošla

24.04.2024

15:36

0

Pevačica je dugo na estradi i svašta je videla i doživela

Doživela sam ucenu i nepravdu, sretala psihopate: Nina Badrić otvoreno o teškim situacijama koje je prošla
Nina Badrić - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Nina Badrić, hrvatska pevačica, dugi niz godina se bavi svojim poslom pa je tako znala da bude u teškim situacijama, kada su muškarci koji su se predstavljali kao moćnici, pokušali da je psihički ili emocionalno zlostavljaju.

ATAImages/Antonio Ahel
Nina Badrić

- Doživela sam ucene, nepravde i zastrašivanja moćnih muškaraca. U životu sam, nažalost, upoznala i psihopate u pravom smislu te reči koji su pokušali da me psihički ili emocionalno zlostavljaju. Zapravo, ispravnije je reći slomiti. Nažalost, to su redom bili muškarci koji su demonstrirali svoju silu u datom trenutku. To su teške situacije kojih se nerado setim - prisetila se Nina, pa dodala:

- U ovom poslu kao ženi niko mi nije čuvao leđa, pa sam sama sebi morala biti čuvar i korektor. Mnogi su se ‘očešali‘ o mene jer su znali da me nema ko braniti.

Ona se osvrnula i na slučaj hrvatskog reditelja Dalibora Matanića, protiv kog je pokrenuta istraga jer je priznao da je koristio svoj položaj i seksualno uznemiravao glumice sa kojim je sarađivao.

Printscreen OTV, „Ženska priča"
Dalibor Matanić

- Koliko vidim u komentarima, i on je dobio ‘simpatizere’ nakon svoje pokajničke izjave, što smatram suludim. Niko ne bi trebalo da iskaže empatiju prema osobi koja zbog svog položaja u društvu i moći koju ima na bilo koji način uznemirava saradnice - rekla je Nina za Story.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike