Dušica Jakovljević posebnim rečima opisala Bojanu Janković: Bila si previše čista za surovi svet!

24.04.2024

08:38

0

Voditeljku su mnoge kolege obožavale

Dušica Jakovljević posebnim rečima opisala Bojanu Janković: Bila si previše čista za surovi svet!
Dušica Jakovljević - Copyright Printscreen/Youtube/HYPE TV

Dušica Jakovljević rešila je da objavi poslednju prepisku sa koleginicom Bojanom Janković, koja je preminula u petak 19. aprila.

Bojana i Dušica su zajedno radile, i sudeći po prepisci, bile su bliske, i dogovarale su da se vide i popiju kafu. Usledila je Dušičina emotivna objava.

Printscreen/Instagram/dusicajakovljevic
Dušica Jakovljević

 

- Petak... Brate, nisam ovako zamišljala to viđanje u petak... Znala sam da ćemo plakati tog jednog petka, ali od smeha, a ne od tuge... Jer je sa tobom, najlepša damo Beograda, samo tako moglo da bude. Da boli stomak, ali ne i duša, a duša se od tog 19. aprila kida svima nama kojima si bila deo života čak i kada... a to je najteže prihvatiti, nismo bili tu kada smo možda i ne znajući, morali... - istakla je Jakovljevićeva, koja je naglasila da je Bojana dostojanstveno nosila svoju bol.

Printscreen/Instagram/_bojaaana__
Bojana Janković

 

- Ali to si isto ti, kao i sve dobre i nasmejane duše nosila bol sa šljokicama. I sada, kao da te čujem da kažeš: "Ajde, bre, šta plačete, pa svi ćemo jednog dana gore, čekam vas, nisam otišla, samo moram da motrim na sve vas odozgo"... ali to nije morao da bude taj dan... Previše si bila lepa, čista i dobra za ovaj surovi svet, ali si bila poslednja od koje sam ikada mislila da ću morati da se oprostim na ovaj način - napisala je Dušica i zaključila:

- I da znaš, stalno citiram u šali ono što si u šali govorila, da ćeš jednom reći... izvinite na izrazu, "k* dragi gledaoci", i da ćeš tako završiti emisiju... I kao da si nam svima baš to sada, onako nasmejanih očiju, rekla... Reflektore si ugasila, kamere su se obojile u crno, a tona nema. Putuj s anđelima, namigni nam ponekad onako tim nebesko plavim očima, a znam da je rajski vrt dobio najlepšu, najpametniju i najbolju. Ali previše... previše rano da bismo to ikada mogli da prihvatimo.

 

 

Na objavu je reagovala i Bojanina sestra Ivana, napisavši: Volimo te!

Podsetimo, Bojana je za sobom je ostavila dve ćerke, kao i sestru Ivanu, koja je takođe poznata javnosti.

Bojana Janković će biti ispraćena na večni počinak u petak, 26. aprila u 14.30 časova na beogradskom Novom Groblju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike