Pretužna oproštajna poruka drugarice Bojane Janković: Navijaj za nas odozgo, tvoju nerođenu porodicu (FOTO)

24.04.2024

08:30

0

Spajao ih je najpre posao, a onda i ljubav prema trčanju

Pretužna oproštajna poruka drugarice Bojane Janković: Navijaj za nas odozgo, tvoju nerođenu porodicu (FOTO)
Bojana Janković - Copyright Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Od nekadašnje voditeljke TV Pink Bojane Janković, koja je preminula 19. aprila, prijatelji se i dalje opraštaju, ne mireći se sa činjenicom da je mlada mama dve ćerke iznenada umrla.

O Bojani su ovih dana isplivala brojna lepa sećanja, a na društvenoj mreži Instagram od nje se oprostila i novinarka i influenserka Nela Bunčić Vukomanović. Njih dve dobro su se poznavale, provodile su dosta vremena zajedno, a osim televizije, spajala ih je još jedna ljubav - maraton.

 

 

- Život je jednog dana odlučio da nas spoji, ja sam bila mlada, neiskusna i željna svega, a ti ispunjena srećna žena koja je davala vetar u leđa. Sa tobom je u moj život ušetala još jedna ti, Ivana, i meni i mojoj kumi dokazale ste da su godine samo broj, da pravi prijatelji uvek nađu put.
Ptice trkačice, trči svoju poslednju trku i navijaj za nas odozgo, tvoju nerođenu porodicu, a mi ćemo dati sve od sebe da tvojoj deci budemo makar mali podsetnik na to kakva je njihova majka. Okupićemo se ponovo jednog dana nas četiri zajedno, a mi ćemo do tada držati uspomenu na tebe živom zauvek Naša Boko - napisala je Nela uz brojne uspomene koje je objavila na Instagramu.

 

 

Podsetimo, Bojana je preminula u 46. godini, a njeno beživotno telo pronađeno je u stanu gde živela. S obzirom na to da je naložena obdukcija tela, još nisu poznati datum i vreme sahrane.

Od nje su se do sada oprostile brojne kolege putem medija s kojima je sarađivala, a neki od njih su Boško Jakovljević, Biljana Obradović, Dušica Jakovljević, Rada Radenović... Porodica je ubrzo nakon tragične vesti, potvrdila da je Bojana preminula.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike