Zašto ćerka Megan i Harija još nije na zvaničnoj listi naslednika prestola: Reč portparola koju su svi čekali!

26.07.2021

12:43

0

Par se, inače, Opri Vinfri u intervjuu već žalio što je Arči bio kasno upisan. Sada, ponovo su pod stresom zbog slučaja male Lilibet Dajane

Zašto ćerka Megan i Harija još nije na zvaničnoj listi naslednika prestola: Reč portparola koju su svi čekali!
Copyright Megan Markl i princ Hari Profimedia

Skoro dva meseca posle rođenja, ćerka Megan Markl i princa Harija, Lilibet Dana, još uvek nije na zvaničnoj listi naslednika prestola kraljevske porodice. Ona bi, inače, trebalo da je osma na listi, ali prema rečima portparola – kuća još nije „apdejtovala” svoj sajt.

Podsećanja radi, red naslednika britanskog trona je zvanična lista koju potvrđuje i britanski parlament. U pitanju je lista članova porodice koji bi mogli da, jednog dana, ponesu krunu (u slučaju nečije smrti ili odricanja od prestola). Prvi na listi je, inače, princ Čarls, dok je drugom Vilijam. Na trećem mestu nalazi se njegov sin Džordž, za kojim idu i ostala deca vojvode od Kembridža. Na šestom mestu nalazi se vojvoda od Saseksa, a na sedmom njegov sin, mali Arči.

Pročitajte još:

Na osmom mestu se i dalje nalazi vojvoda od Jorka, Endru, brat princa Čarlsa. Slede ga princeze Beatrisa, te Judžin.

Prema pisanju stranih medija, Megan i Hari su već ukazali palati da ime Lili i sedam nedelja posle rođenja nedostaje. Kraljevski sajt inače redovno obaveštava o svim aktivnostima kraljice, kao i ostalih članova porodice, ali sada, piše „Daily mail”, još nije „osvežio” listu.

Portparol kraljevske porodice je saopštio da se sajt „apdejtuje” periodično, a u javnosti se već probudila velika sumnja, kako je poznato da su Džordž, Luis i Šarlot upisani nepune dve nedelje od rođenja. Tačnije, posle svega 12 dana. S druge strane, Arčijevo ime je „osvanulo” posle 15, na šta su se Saseksi požalili u intervjuu s Oprom Vinfri.

Megan Markl Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike