"Budite i dobra ljubavnica, ako treba, Bože moj": Poruka Marije Šerifović postala viralna!

22.04.2024

17:00

0

Ovim rečima se obratila svojoj publici

"Budite i dobra ljubavnica, ako treba, Bože moj": Poruka Marije Šerifović postala viralna!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Šerifović je u sklopu svoje turneje održala još jedan uspešan koncert, ali ono što je ispričala na samom kraju je sada postalo viralno na društvenim mrežama.

Ona se, naime, obratila svojoj publici i snimak podelila na svom profilu.

- Ako smo večeras moj bend i ja uspeli da za ovih dva i kusur sata malo pomognemo da zaboravite na sva sr*nja na koja vas čekaju kada izađete na ta vrata, a ja na ova, onda život ima smisla - počela je Marija i nastavila:

- I samo da vas zamolim jednu stvar, ovo doba je stvarno je*eno, nije ni smešno, tužno je. Koristim svoj mikrofon i svoj glas da vas zamolim da u svom životu ostavite neki lep trag jer će sve ovo neverovatno brzo proći. Sve će nas pojesti bubašvabe i otići ćemo svi. Tako da budite neki dobar drug, dobar komšija, dobra devojka, dobra ljubavnica ako treba, Bože moj, šta sad, šta da se radi, živ čovek.

Ona je istakla da se i sama trudi da bude bolja, a najpre dobra majka, nakon čeka je nastao veliki vrisak i ovacije u publici.

ATAImages/M. M.
Marija Šerifović

- Ja se iz dana u dan trudim da budem što bolja, pa i pevačica, i umetnica, i šefica, pa i prijateljica, sada i majka. Tako da nije teško, evo već večeras probajte nešto da uradite. Ako za nekim patite, pošaljite poruku, nemojte da čekate ništa, nema ego, nema čekanja. Nemojte da čekate - poručila je Šeriovićka.

Marija je ovaj video ostavila na svom profilu na Instagramu, a uz to je napisala sledeće:

- Mogla bih da pričam sa vama satima. Sve sam vam dala. Poslednji atom snage, energije i ljubavi. Hvala vam što ste tu. Hvala što starite sa mnom. Hvala na ljubavi koja traje. Sigurna sam da se vidimo brzo! - poručila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike