Marija Šerifović se plašila kako će neko njoj bitan prihvatiti njenog sina: Ovi kadrovi iz njenog doma pokazuju pravo stanje

13.04.2024

09:19

0

Preslatka objava sve je raznežila

Marija Šerifović se plašila kako će neko njoj bitan prihvatiti njenog sina: Ovi kadrovi iz njenog doma pokazuju pravo stanje
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ M.M.

Marija Šerifović je početkom decembra prošle godine postala majka, što je svima dobro poznato. Pre nego što će se u njen dom useliti sin, Marija je imala nekog koga je zvala "sine" - njen ljubimac Hak.

Pevačica je podelila snimak iz svog doma, a na kom je usnimila Haka koji je očigledno prihvatio novog člana porodice, pa je uživao da se igra sa njim i na svoj način mu iskazuje ljubav.

Hak je, naime, dečaku lizao noge, a njemu se takođe svidelo jer se sve vreme bacakao i privlačio psu pažnju.

Marija je, podsetimo, priznala da se plašila kako će Hak prihvatiti prinovu, ali je i konsultovala stručnjake, te iako je bilo ljubomore, posle nekoliko dana se sve rešilo.

ATAImages/M. M.
Marija Šerifović

Marija se premišljala da li da započne svoju turneju ili ne, samo nekoliko nedelja posle rođenja sina, ali je to ipak učinila. 

Kada je na putu, uz dečaka je njena majka Verica Šerifović, koja se od unuka, sudeći prema Marijinim rečima, ne bi odvajala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike