Bane Vidaković o razvodu i najbolnijim trenucima: Imala je mnogo razloga da ode od mene

22.04.2024

23:31

0

Teško je podneo preseljenje porodice u Holandiju

Bane Vidaković o razvodu i najbolnijim trenucima: Imala je mnogo razloga da ode od mene
Copyright ATAImages/ A.A.

Glumac Branko Bane Vidaković iza sebe ima burnu prošlost, a njegova karijera često je bila u magli turbulentnog privatnog života. Poznato je da je glumac imao probleme sa zavisnošću, a ona je bila jedna od uzročnika za propast njegovog braka.

Naime, Bane je sa samo 23 godine upoznao svoju bivšu suprugu Jasminu Minu i odmah se zaljubio u nju.

- Ona je bila model na jednoj frizerskoj reviji, posle koje smo otišli kod zajedničkog druga na rođendan. Celu noć sam svirao Stiv Vondera na gitari, a ona mi je prišla i rekla: "Ko još svira Stiv Vondera na gitari?".

ATAImages/ Antonio Ahel
Bane Vidaković

Njih dvoje su godinu dana nakon venčanja dobili sina Mateju, a pet godina posle ćerku Majdu.

- Naš brak je bio umetnički, to znači da se nismo mnogo viđali. Ti se venčaš, i onda neko mora da zarađuje pare, a to obično padne na muškarca. Onda ti ideš da radiš, ona ostaje sama, nema ko da joj pomogne. Radio sam kao konj do večeri, jer sam želeo da nam obezbedim neki standard.

Međutim, u jednom trenutku su se osetno udaljili.

- Imao sam problem sa opijatima, mene nije bilo kod kuće, ali sve sam to pokrivao dok sam zarađivao dobro. Onda je naišao period kada nije bilo posla, tu kreću problemi, dužnici zovu da pitaju kada ću da vratim pare. Nije njoj bilo lako, imala je dvoje dece, i mene kao treće - rekao je on pa dodao:

ATAImages/ A.A.
Bane Vidaković

- Dugo sam samo sebe krivio za propast braka, a i deca su sigurno. Ipak, danas smo super, jer su oni odrasli i zreli ljudi i shvatili su moje probleme iz tog perioda.

Bane je potom dodao mu deca svakodnevno nedostaju, ali da je svestan da je odluka o preseljenju u Holandiju bila najbolja za njih.

- Jako mi je teška bila ta 2000. godina kada su otišli, mislio sam da je trebala da ima više strpljenja prema meni. Kasnije kada sam ostao sam shavtio sam da nema tu strpljenja i nema potrebe da ima troje dece. Realno, imala je mnogo razloga da ode od mene - rekao je on i dodao da je i danas u dobrim odnosima sa bivšom suprugom.   

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike