"Bolje se razvesti nego se mučiti": Beki Bekić progovorio o braku sa suprugom Nadom

22.04.2024

10:05

0

Pevač otkrio tajnu uspešnog braka

"Bolje se razvesti nego se mučiti": Beki Bekić progovorio o braku sa suprugom Nadom
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač narodne muzike Beki Bekić već godinama je u skladnom braku, a njegovu karijeru nikada nisu pratili skandali.

Sa suprugom Nadom upoznao se još devedesetih godina, a sada se osvrnuo na krize u brakovima, kao i brojne estradne razvode.

- Prvo poverenje pa sve ostalo. To je ključ za uspešan brak. Treba prvo biti pošten prema sebi, pa prema toj osobi. Ako nešto ne ide, bolje se razvesti nego se mučiti, ali bez te neke pompe u medijima. To što se dešava sada na estradi oduvek se dešavalo i dešavaće se, nije to ništa novo! Svakako, nadam se da će sve biti u redu - rekao je pevač.

ATAImages/Antonio Ahel
Beki Bekić

Bekijeva supruga ne dolazi na njegove nastupe, a on ističe da Nada ima puno razumevanja i tolerancije kada je reč o njegovom poslu,

- Unuci su još mali, ne dolaze na moje nastupe. Moja žena ne volim da ide tamo gde je radim. Zamislite da ja idem stalno sa njom na njenom poslu. Ne bi imalo smisla. Ona je oduvek imala razumevanja za mene i ono što radim. Takva je osoba. Shvatila je šta ja radim i kako radim. Ja volim ljude, volim da se družim, ali nekako sam ipak najviše privržen porodici i tu se najbolje osećam - rekao je Bekić za Blic.

ATAImages/ A.H.
Beki Bekić

Podsetimo, pevač je jednom prilikom govorio o tome kako se upoznao sa Nadom, kao i da je odmah znao da je ona žena njegovog života.

- Svake subote je dolazila na moje nastupe, a ja sam poznavao njenu sestru, dok Nadu nikad nisam video... Ona je dolazila tu jedno četiri, pet godina dok sam radio non-stop, devedesetih godina. Uvek je dolazila sa momkom, a jedne noći sam došao ranije na posao i vidim Nadu kako sedi za stolom sa društvom. Tada sam pitao kolegu - Ko je ona devojka - a on mi je rekao da je to Nada - pričao je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike