Jana i njen muž spremaju gala slavlje: Krstićemo ćerku i proslaviti njen 18. rođendan!

21.04.2024

11:49

0

Pevačica ne skriva uzbuđenje

Jana i njen muž spremaju gala slavlje: Krstićemo ćerku i proslaviti njen 18. rođendan!
Jana Todorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jana Todorović i njen suprug u pripremama su za veliko slavlje koje će organizovati za svoju ćerku Kristinu Džulijen, kada će se ona krstiti i proslaviti svoj 18. rođendan.

Pevačica ističe da joj je na prvom mestu da njena naslednica bude zadovoljna.

- Uskoro, za koji mesec, priremamo se uveliko, pravi je povod za slavlje. Krstimo našu ćerku, puni 18 godina, tako da nam je to u ovom momentu najbitnije. Želimo da sve bude kako treba, prvenstveno želimo da ona bude zadovoljna i svi ljudi koji će biti pozvani - rekla je Jana.

Jana ne krije sreću i uzbuđenje zbog svoje ćerke, ali i priznaje da je zahvalna Bogu što je baš njoj podario takvo dete.

Printscreen Instagram/janavip2011
Jana Todorović sa ćerkom

- Kao i svaki roditelj, i kada dete greši i kada je sve u redu, naravno da se deca vole najviše na svetu, ne treba ništa da pametujem i da posebno pričam o tome, to svaki roditelj zna. Naša ćerka je dobra i skromna, zahvalni smo Bogu što nam je podario takvo dete, nije krenula, da kažem, lošim putem i tako sam ja najponosnija majka - dodala je ona.

Mnogima je oduvek bilo zanimljivo da se Janina ćerka zove Kristina Džulijen, a za one koji nisu znali, evo zašto je to tako.

- Iskrena da budem, nisam razmišljala o imenu, ni o tom srednjem imenu zato što se ona rodila tamo gde se rodila. Ja sam tada bila u drugom stanju, imala sam dosta nastupa i u trudnoći, termin mi je prešao 15 dana. Ivan je odlučio kako će se zvati, on je odabrao i to srednje ime, nisam se tu mešala – priznala je Jana.

Jana tvrdi da je njena ćerka talentovana za muziku, ali i da ne veruje da će se time baviti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jana Todorović

- Od mene je nasledila to da voli narodnu muziku, voli sve one pevače uz koje sam i ja rasla. To mi je nekako najdraže, kad ja čujem da moje dete sluša Milančeta Radosavljevića, Šemsu Suljaković, Savu Radusinovića, sve te stare pevače, ozbiljne legende. Krv nije voda, nikad se ne zna, možda će i ona jednog dana da propeva, ali videćemo. Ranije je znala da zapeva nešto kada je ja izvedem na scenu, ali ne vidi samu sebe u tom poslu - istakla je Jana za Grand i dodala:

- Ranije, dok je bila mlađa, uvek je želela rado da krene sa mnom, sada nešto sve izmišlja, te ima obaveze, mora da uči. Mislim da je nju prošla želja za nekim javnim pojavljivanjem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike