Naša pevačica se baškari u vili sa bazenom! Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća Biljane Sečivanović u Vinči (FOTO)

06.03.2024

23:00

0

Leti najviše vremena provode u velikom dvorištu

Naša pevačica se baškari u vili sa bazenom! Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća Biljane Sečivanović u Vinči (FOTO)
Biljana Sečivanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Biljana Sečivanović veliku popularnost stekla je učešćem u "Zvezdama Granda", a još tada je bilo poznato da je samohrana majka sina Matije. 

Međutim, posle dužeg traganja ona je mirnu luku našla pored sadašnjeg supruga Aleksandra Nedića za koga se pre nekoliko godina udala, a danas zajedno žive nadomak Beograda.

Oni su u naselju Vinča izgradili luksuznu kuću, a u sklopu koje se nalazi i veliko dvorište, gde imaju prilike da uživaju u roštiljanju, ali i čarima bazena.

Podsetimo, njen suprug je odlično prihvatio Biljaninog naslednika, a uskoro ih očekuje i veliko slavlje jer Matija treba da napuni 18 godina.

- Napuniće u aprilu 18 godina, zakazali smo slavlje i već polako organizujem sve što treba. Svakako moram da povedem računa o svemu, tu će biti dosta drugara i dece, pa će konzumacija alkohola biti najveći problem, ali poznajući svoje dete mislim da tu neće biti razloga za zabrinutost. Poznajem i njegove drugare, svi su dobra deca - kaže Sečivanovićeva, pa dodaje šta će biti poklon:

- Već je položio vožnju i auto je dobio. Biće neki skroman poklon za rođendan, neki gost iznenađenja za koga on ne zna, to će biti poklon - izjavila je Biljana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike