Karleuša potkačila Popovića i Cecu: "Zvezde Granda" su za jednu sezonu doživele sunovrat, oslobodite se kamena koji vas vuče na dno!

21.09.2022

13:10

1

Pevačica tvrdi da je Saša kriv za pad rejtinga pogrešnim odabirom njene zamene

Karleuša potkačila Popovića i Cecu: "Zvezde Granda" su za jednu sezonu doživele sunovrat, oslobodite se kamena koji vas vuče na dno!
Ceca, Saša Popović i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša od prošle sezone nije u sastavu žirija "Zvezda Granda", a na njeno mesto došla je Ceca Ražnatović, poznata i kao njena najveća suparnica na estradi. Mnogo se komentarisao njen odlazak, a kako nova sezona još nije počela i ne zna se na kojoj televiziji će se emitovati, Jelena je odlučila da se oglasi.

Iako nije imenovala, ona je svojom objavom jasno stavila do znanja da smatra da su "Zvezde Granda" doživele "sunovrat" otkako je ona otišla, a Ceca sela u njenu stolicu, a prozvala je i Sašu Popovića.

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Karleuša

- Povodom stalnih poziva novinara sa željom da prokomentarišem krizu u "Zvezdama Granda", mogu samo da kažem da mi je ljudski negde žao što je takav legendarni format sa samo jednu sezonu doživeo sunovrat - započela je Jelena, pa nastavila:

- Nadam se da će Saša uspeti da nađe rešenje jer je on uvek bio sposoban i hrabar iako je direktno odgovoran za ovakav pad rejtinga pogrešnim odabirom ili lošim poslovnim potezom.

Jelena je istakla da ne likuje zbog svega što se dešava, jer je godinama učestvovala u ovom talent programu.

24sedam/Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images
Jelena Karleuša, Saša Popović

- Pitaju me da li likujem, moj odgovor je ne, jer sam se ja krvavo borila da ZG dožive svoj zenit i žao mi je što se ovo desilo. Neki ljudi nisu za šou, nemaju magiju, harizmu i intelekt potreban za najveće rejtinge i gledanost. Nažalost, mojim odlaskom ZG su izgubile plejmejkera i moćan motor koji je pokretao čitavu tešku mašinu. Na svojim leđima nosila sam teško breme i sve se lomilo na meni, ali smo bili efektivan tim - piše Jelena i nastavlja:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša

- Ostalim članovima žirija je mojim odlaskom presečena žila kucavoca i oni se nisu oporavili do kraja sezone. Umesto Ferarijevog motora, u bolid se ne stavlja stara Opelova mašina koja, istina, manje troši, ali i prolazi poslednja kroz cilj u trci za glavnu nagradu. 

Na kraju je za Sašu Popovića i kolege sa kojima je radila imala želju.

- Saši i Zvezdama Granda želim da isplivaju iz svega, ali je to jedino moguće ako se oslobode teškog kamena koji vuče ka dnu. 

Instagram screenshot / karleusastar
Objava Jelene Karleuše

Podsetimo, kako je 24sedam prvi pisao, snimanje nove sezone "Zvezda Granda" počeće 26. septembra, ali još uvek nije poznato na kojoj televiziji će se emitovati.

Saša Popović je istakao da on nikakve veze sa tim nema, te da je na novim vlasnicima da odluče o tome. S druge strane, istakao je da promene u žiriju neće biti. 

Karleuša je, inače, nekoliko puta već komentarisala da Zvezde Granda neće biti iste bez nje, te kritikovala to što su doveli Cecu Ražnatović na njeno mesto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike