Ovako je Ivana pričala o preminuloj sestri bliznakinji: Bojana i ja nikad nismo bile duplikat jedna drugoj

20.04.2024

13:22

0

Identične, a potpuno različite

Ovako je Ivana pričala o preminuloj sestri bliznakinji: Bojana i ja nikad nismo bile duplikat jedna drugoj
Ivana i Bojana Nikolić - Copyright Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Smrt nekadašnje voditeljke Bojane Janković (Nikolić) pogodila je mnoge, a nema sumnje, najviše njenu porodicu, pogotovo sestru bliznakinju Ivanu.

Njih dve su bile veoma vezane, a iako identičnog izgleda, bile su karakterno drugačije. O tome su govorile u jednom od retkih intervjua koji su zajedno dale.

Printscreen/Instagram
Bojana i Ivana Nikolić

- Mama je insistirala da ne budemo obučene isto kako bi nas razlikovali. Rekla bih da je imala na umu i to da smo nas dve, iako fizički identične, ipak različite ličnosti, što se trudila da istakne odevanjem - objasnila je Bojana jednom prilikom za "Story".

- Mama je birala uglavnom odeću različitih boja na čemu sam joj zahvalna. Nas dve smo se odmalena razlikovale i nikad nismo bile duplikat jedna drugoj - rekla je tada Ivana.

Dok je Ivana učestvovala u rijalitiju VIP Veliki brat, Bojana joj je bila velika podrška, iako je istakla da se sama ne bi usudila za takav izazov.

Printscreen/Instagram/_bojaaana__
Bojana i Ivana Nikolić

- Ponosna sam na Ivanu jer je uspela da pokaže svoje pravo lice. Znala sam da će je svi ukućani zavoleti i ona je divna osoba koju mnogi cene. Sigurna sam da ja ne bih imala hrabrosti da prihvatim takav izazov jer nemam u sebi toliko slobodnog duha kao ona, ali možda jednom promenim svoj stav - zaključila je Bojana tada.

Podsetimo, Bojana je preminula u svom stanu u 46. godini. Telo je poslato na obdukciju, te će uzrok smrti biti naknadno poznat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike