Glumica bila u uniformi policajke na setu, a onda joj je iznenada prišla devojčica u suzama: Izgubila je majku, tražila njenu pomoć

21.04.2024

07:45

0

Mariška je odmah stopirala snimanje

Glumica bila u uniformi policajke na setu, a onda joj je iznenada prišla devojčica u suzama: Izgubila je majku, tražila njenu pomoć
Mariška Hargitai - Copyright Profimedia

Mariška Hargitai, glumica koja je dobila brojne nagrade za ulogu Olivije Benson u seriji “Red i zakon: Odeljenje za specijalne žrtve”, našla se u nesvakidašnjoj situaciji.

Pre nekoliko dana, naime, tokom snimanja finalne epizode 25. sezone pomenute serije u jednom parku na Menhetnu, nepoznata devojčica je prišla glumici jer je mislila da je ona prava policajka, s obzirom na to da je Mariška bila u uniformi.

@entertainmenttonight

Mariska Hargitay having a real life heroic moment! 👏🫶 While filming an episode of ‘Law & Order: SVU’, Mariska was approached by a little girl who believed her to be a real police officer. 🥹 After the young girl asked Mariska for help as she had been separated from her mother, Mariska halted production to help the child find her mom. Watch the sweet moment. (📷: Splash)

♬ original sound  - Entertainment Tonight

Kako je naveo izvor za “People”, devojčica nije ni primetila kamere ni ekipu na setu jer je bila uplašena zato što nije mogla da pronađe majku.

Mariška je odmah prekinula snimanje i uzela devojčicu u ruke, razgovarala sa njom i pokušala da joj pomogne. 

Na sreću, nakon dvadesetak minuta, Mariška i devojčica uspele su da pronađu majku, a glumica je obe smirivala i s velikim osmehom na licu govorila da je sve u redu.

Profimedia
Mariška Hargitai

Inače, serija “Red i zakon: Odeljenje za specijalne žrtve” emituje se, kako smo pomenuli, već 25 sezona i postala je dramska serija koja se najduže emituje u istoriji. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike