Nju su Srbi zavoleli u "Uvodu u anatomiju", a ovo je njen muž: Muzičar je, zajedno su usvojili dvoje dece, pa sina dobili iznenada

20.04.2024

07:45

0

Skoro 20 godina su zajedno

Nju su Srbi zavoleli u "Uvodu u anatomiju", a ovo je njen muž: Muzičar je, zajedno su usvojili dvoje dece, pa sina dobili iznenada
Džoš Keli i Ketrin Higl - Copyright Profimedia

Ketrin Higl, koju je domaća javnost zavolela u seriji "Uvod u anatomiju" kao Izi Stivens, pronašla je svoju ljubav još 2005. godine.

Njen suprug Džoš Keli i ona upoznali su se na snimanju jednog muzičkog spota, a u roku od tri godine su se verili i venčali. 

Za razliku od supruge, Džoš nije nepoznat, ali svakako ne uživa veliku popularnost, pa mnogi ne znaju ništa o njemu.

Bavio se pop muzikom, pa prešao na kantri

Keli se pojavio na muzičkoj sceni hitovima "Only you" i "Amazing", a 2010. godine rešio je da se sa pop muzike prebaci na kantri. 

Od tada je snimio deset albuma, od kojih su dva objavljeni tokom pandemije. Kako je jednom prilikom ispričao, svaki put kada nešto novo stvara, to prvo pusti svojoj deci da čuju.

Profimedia
Džoš Keli i Ketrin Higl

Imaju troje dece

Glumica i muzičar su postali roditelji kada su 2009. godine usvojili ćerku Nensi iz Južne Koreje. Tri godine kasnije usvojili su još jednu devojčicu Adelajidu, a onda 2016. godine dobili sina Džošuu, koji je bio "iznenađenje" kako se našalila glumica.

Ketrin i on imaju mini zoo vrt

Pored troje dece, par ima pune ruke posla i oko životinja. Kako su veliki ljubitelji krznenih ljubimaca, oni imaju čak osam pasa i tri mačke. 

Profimedia
Džoš Keli i Ketrin Higl sa decom

- Mislim da se deca sigurno osećaju kao da žive u zoo vrtu - rekla je jednom prilikom Ketrin.

Decu odgajaju daleko od očiju javnosti

Nakon što je izašla iz "Uvoda u anatomiju" i još nekih projekata, Ketrin se iz Holivuda preselila u Jutu sa troje dece i suprugom.

- Nisam znala kako da odgajam decu u Los Anđelesu. Pa sam osetila kao da to mogu ovde da radim. Mogu više da vodim računa o onome što me plaši, da pratim ko su im prijatelji, gde idu i šta gledaju na svojim telefonima - ispričala je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike