Zašto sam u stvari napustila „Uvod u anatomiju": Ketrin Higl konačno objasnila sve, 11 godina kasnije

20.09.2021

06:15 >> 07:47

0

Čitava drama se odvila 2010. godine. Tada, poznata kao Izi Stivens, u javnost je iznela tamnu stranu seta čuvene serije, koja se i danas prikazuje

Zašto sam u stvari napustila „Uvod u anatomiju": Ketrin Higl konačno objasnila sve, 11 godina kasnije
Copyright Ketrin Higl Profimedia

Glumica Ketrin Higl, koju su mnogi zavoleli kao Izi Stivens iz „Uvoda u anatomiju”, konačno je progovorila javno i detaljno o svom odlasku iz ovog projekta 2010. godine. Velika drama nastala je pre 11 godina, nakon komentara da na poznatom setu „baš i ne cvetaju ruže”, a sada – u knjizi „How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy” Linet Rajs, svako zašto dobilo je zato.

– Osnovala sam porodicu i to je mnogo šta promenilo – počela je bila glumica, a preneo  „The Daily Telegraph” proteklog vikenda.

– Tada, izgubila sam želju da radim puno radno vreme. Otišla sam na porodiljsko i jednostavno bila majka – dodala je Ketrin, koja je usvojila sa suprugom 2008. bila usvojila ćerku.

Pročitajte još:

Prema njenim rečima, navodi se dalje, Ketrin je još u tom periodu povela iskreni razgovor sa Šondom Rajms, scenaristkinjom, režiserkom i producentkinjom koju je kako „Uvod”, tako i „Privatna praksa”, „Skandal”… proslavio. Priznala joj je da želi da ode iz serije.

– I tako, pre nego što je trebalo da se vratim (s porodiljskog), razgovarala sam sa Šondom i izrazila želju da nastavim s nečim drugim. Kod kuće me je posle izvesnog vremena sačekalo vrlo formalno saopštenje da više nisam deo ekipe, kao što sam i želela. Znači, ti tračevi da sam odbijala da se vratim su to što i jesu, samo tračevi. Ona (Šonda) je jedno vreme pokušavala da prokljuvi da ne mogu možda i jedno i drugo. Da budem posvećena majka, ali i Izi (Stivens). Kako mi je majčinstvo bilo, ali i ostalo, broj jedan, mislim da bi bilo veoma ružno s moje strane da ulogu igram tako da druge ugrožavam. Nije fer da se toliki ljudi lome zbog mene jedne.

Izi je „izbrisana” 2010. godine

Iako njen odlazak svakako nije prošao u miru, niti je bio lak, Ketrin priznaje da je i u tome „odigrala veliku ulogu”, osvrćući se na komentare koji su tada kružili akonto cele priče.

Ketrin Higl kao Izi Stivens, ,,Uvod u anatomiju, Profimedia

– Najviše me muči što se u jednom trenutku zbog svega pričalo da nisam zahvalna. Ali, to ide na moj račun, iskreno. Jer, dozvolila sam sebi da se postavim tako, da neke stvari mogu… Da se shvate i na ovaj i na onaj način. Razočarala sam samu sebe što sam dozvolila takav jedan propust. Naravno da sam zahvalna na prilici, tom iskustvu. Kako da ne budem? – zaključila je ona, dok tamošnja javnost željno iščekuje i reč Šonde Rajms, posle ovih reči poznate glumice.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike