„Više puta sam se zaljubljivao, ali..." Ovako je Dženan pričao o ženi Samiri, pa podneo zahtev za razvod braka?

19.04.2024

11:11

0

Posle i više od dve decenije stavljaju tačku na svoju ljubavnu priču

„Više puta sam se zaljubljivao, ali..." Ovako je Dženan pričao o ženi Samiri, pa podneo zahtev za razvod braka?
Dženan Lončarević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vest da se Samira i Dženan Lončarević razvode prilično je uzburkala javnost. Za sve je, takođe, još uvek zakonita supruga pevača bila veliko iznenađenje, uzimajući u obzir to da se dosad nije javno eksponirala, niti je on imao običaj da je spominje. Svoju privatnost čuvao je strogo podalje od znatiželjnih pogleda, a pre oko dva meseca, na temu zaljubljivanja, bio je gotovo jednako misteriozan.

- Znaš šta, zaljubljivao sam se više puta, tako da, ovaj, kao i svi, naravno, kao i svi, ovaj... Ljubav je nešto što je jako usko vezano sa muzikom, tako da sam se zaljubljivao više puta - izjavio je uoči svog koncerta zakazanog za Dan zaljubljenih za „Grand", pa je i kao gostujući član žirija u šouu „Nikad nije kasno" na pitanje seća li se kako se on zaljubio u svoju izabranicu, rekao:

- A, pa to je bilo davno. Najiskrenije ne (smeh). Volim da gajim te neke fine stvari, uspomene, ali da sad pričam konkretno nešto... 'Ajmo dalje.

Dženan Lončarević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Pre nekoliko meseci, takođe, za iste je medije objasnio iz kog razloga nikako ne iznosi detalje svoje privatnosti, poput većine kolega.

„Apsolutno ništa ne krijem!"

- Ne krijem ništa, samo ne želim da ono što je moje bude izloženo javnosti. Onima koji grade karijeru na takav način želim svu sreću. Ne krijem apsolutno ništa, niti želim da se o tome priča. Uvek sam imao fin odnos sa novinarima, kulturni oni, kulturan ja i to je to – istakao je, pa je za medijske napise o njegovoj privatnosti koji su se s vremena na vreme i pojavljivali prokomentarisao da ga ne dotiču, ali vrlo nezadovoljan temom.

- Da sam znao da će biti takvih pitanja, ne bih pričao. Ne pričam o tim stvarima, najiskrenije. Ne smeta mi ništa, može da priča ko šta hoće. Pričali su na početku svašta nešto, kad sam došao u žižu interesovanja, tako da mi ne smeta apsolutno ništa – zaključio je, prenose pomenuti mediji.

Dženan Lončarević, ATAImages/Amir Hamzagić
 

Prema njegovom saopštenju za medije, oko dve nedelje posle koncerta 14. februara, pevač je zatražio razvod.

- Tačno je da je dana 28. februara 2024. godine, nakon neuspešnih razgovora o sporazumnom razvodu braka, preko punomoćnika, Osnovnom sudu u Prijepolju Dženan Lončarević podneo tužbu za razvod braka od Samire Lončarević, sa predlogom da sud brak razvede, odluči o poveravanju zajedničkog maloletnog deteta jednom od roditelja, kao i da odredi doprinos za izdržavanje zajedničkog maloletnog deteta - glasi deo istog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike