"Ne pada mi na pamet da se razvodim, to je skupo!" Hari Mata Hari o odnosu sa suprugom, decom i unucima

18.04.2024

17:08

0

Pevač je odgovorio na "prozivke" Nede Ukraden

"Ne pada mi na pamet da se razvodim, to je skupo!" Hari Mata Hari o odnosu sa suprugom, decom i unucima
Hari Mata Hari - Copyright ATAImages/ A.A.

Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, ima bogatu porodicu i sada je otkrio, između ostalog, i kako oni reaguju na njegovo odsustvo zbog mnogo nastupa koje ima.

- Imam i previše koncerata, u poslednje vreme i te kako, posle koronavirusa. Ranije je bilo više turneja, sada se bira da li su to velike scene. U klubovima ne radim. Imam četiri unuka, tri sina i jednu ćerku, prošlo je dosta vremena, ko će se setiti kako je nekada bilo... Normalno je da kada je tata zvezda i mora svaki dan da menja grad, da su deca i ponosna i malo ljuta što nisi tu. Specifičan je život - izjavio je Hari.

Na simpatičan način je opisao unuke.

- Moji unuci žive daleko, prosuti su po svetu, ponekada idem da im pevam uspavanke. Često pravim koncerte u mestima gde žive moja deca i u jednoj godini se vidimo desetak puta, ali taj zajednički život je bio u vremenu kada sam ih pravio - kaže Hari kroz šarm.

ATAImages/ A.A.
Hari Mata Hari

 

S obzirom na to da se na estradi neki parovi razvode, Hari je opisao kakva je situacija u njegovom bračnom životu.

- Najvažnije je da se ljudi u startu vole i onda sumnjam da išta može da ih razdvoji. U životu svašta pada ispred nas, svakakve kamenice, nesreće, ali ako su ludo zaljubljeni, sve se da prevazići. Ne pada mi napamet da se sada rastavljam. Malo je to skupa igračka, duhovna, mentalna i finansijska - objasnio je Varešanović.

ATAImages/ A.A.
Hari Varešanović

 

Kako je iznervirao Nedu Ukraden

Otkrio je i neke detalje saradnje sa Nedom Ukraden, koja mu je jednom prilikom uputila oštre reči.

- Bio sam njen producent i morao sam da budem autoritet. Ono što radimo, tih deset pesama, da ona odradi što bolje jer je velika zvezda. Mora na neki način to da opravda. Kada snimaš, moraš da napraviš najbolju verziju, a nju je to malo nerviralo što se ponavljamo. Verovatno je ona to pod navodnicima rekla jer sam bio kategoričan. Bio sam strog, to je htela da kaže, možda je karikirala za reč “zvezda”. Onda ne bismo radili nikako, ponašao bih se kao zvezda i popeo se na stejdž, a ona ne bi imala dobre pesme. Mesto gde se ponašaš kao zvezda je stejdž, a u radu treba da budeš kategoričan, treba znati i truditi se, dati najbolje od sebe. U to vreme ja sam bio ogromna zvezda i možda je ona to tako stvarno videla, ne znam, a ne bi trebalo jer smo prijatelji u tom momentu. Ona je u tom trenutku možda veća zvezda od mene. U dobrim smo odnosima - opisao je pevač i dodao:

Printscreen/RTV Pink
Neda Ukraden

 

- Teško je sarađivati sa mnom jer hoću ponovo, da mi je voda hladna, da je kafa dobra, da je sve najbolje. Sve nazivam pravim imenom. Bolje je da uradimo kako treba. Težak sam saradnik.

Alen Islamović jednom prilikom je izjavio kako ga devojke nisu primećivale dok nije počeo da svira gitaru.

- Svi smo mi uzimali gitare da bismo devojke omađijali. To je taj stil. Jedino što on lošije peva od mene, pa ima manje devojaka oko njega - rekao je Hari kroz smeh.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike