Teya Dora menja nastup za "Evroviziju": Znam da se mnogo očekuje od mene

14.04.2024

16:00

0

Otkrila je i kakve planove ima za posle takmičenja

Teya Dora menja nastup za "Evroviziju": Znam da se mnogo očekuje od mene
Teodora Pavlovska - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, predstavljaće Srbiju na predstojećoj "Evroviziji" u Malmeu, a tim povodom ona obilazi razne zemlje, kako bi predstavila svoju pesmu "Ramonda".

Tako je sada bila u Amsterdamu na evrovizijskoj žurki, a po povratku u Beograd otkrila je kako se provela i šta je sve čeka u narednom periodu.

- Strava je bilo u Amsterdamu. Spremna sam za Evroviziju, još uvek nemam tremu, verovatno ću imati kada se približi malo nastup. Pripreme idu odlično. Imamo grupu na vacapu mi učesnici, čujemo se, u kontaktu sam sa Bejbi Lazanjom - rekla je najpre Teya Dora i otkrila da li ima veći pritisak zbog toga što publika ima visoka očekivanja kada je njen plasman u pitanju.

Printscreen „Ako progovorim"
Teya Dora

- Istina je da se od mene očekuje mnogo i od rezultata. Mislim da se svima sviđa ono što su videli, a tek šta će tek videti. Vizuelno se menja nastup, koncept je isti.

Ona je otkrila i da ima u planu da objavi album posle "Evrovizije".

- Radim na novoj muzici i nadam se novom albumu nakon Evrovizije, stvaranje muzike je nešto najlepše što radim u životu i nastaviću sa tim - istakla je ona, pa se osvrnula na ranija poređenja sa Breskvicom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Teya Dora

- Nimalo me nije umorilo. Nije da mi nije zasmetalo prvih dana, ali meni lično ništa nije stizalo. Samo sam jedva čekala šta dalje treba da se dešava - rekla je ona tim povodom.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike