"Probala sam cigaretu, pa povraćala celu noć!" Jelena Đoković otkrila šta misli o porocima

17.04.2024

16:57

0

Promenila je način razmišljanja o hrani

"Probala sam cigaretu, pa povraćala celu noć!" Jelena Đoković otkrila šta misli o porocima
Jelena Đoković - Copyright ATA Images

Jelena Đoković povremeno govori o načinu života koji vodi, a njene navike nisu iste kao kod većine, kako se može naslutiti.

Supruga Novaka Đokovića ne pije kafu, omiljeni napitak većine.

Pored toga, jedna cigareta joj je jednom prilikom veoma naškodila.

- Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom - ispričala je Đokovićeva, koja ističe da mnogo radi na sebi.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Đoković

 

- Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela - opisuje Jelena, koja je ipak rešila da jednom proba kafu.

- Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma za to vreme. Bar nekoliko puta sam probala - rekla je Jelena.

Podsetimo, nedavno je Baka Prase otkrio kako je kontaktirao Jelenu Đoković kako bi sarađivao sa Novakom. Ona ga je na finjaka odbila.

Antonio Ahel/ATA Images
Baka Prase

 

(Zadovoljna.rs)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike