"To je moja krivica!" Deca Dragane Mirković su majku samo jednom videla uplakanu

16.04.2024

19:35

0

Ćerka se uopšte ne pojavljuje u medijima, dok Draganinog sina možemo videti

"To je moja krivica!" Deca Dragane Mirković su majku samo jednom videla uplakanu
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/M. M.

Dragana Mirković u izjavama ističe koliko je ponosna na ćerku Manuelu i sina Marka Bijelića.

Govoreći o odnosu sa njima, pevačica je jednom prilikom rekla kako joj je krivo što je jedan medijski napis doveo do toga da doživi emotivni slom pred decom.

- Njihova je odluka da se ne eksponiraju medijski. To je malo i začuđujuće jer obično klinci u tinejdžerskom dobu požele da budu viđeni, požele da budu bitni. To je, valjda, negde prirodno. Međutim, oni ne. E sad, da li je to negde moja krivica, uslovno rečeno... Ja sam presrećna što se ne eksponiraju, što su tako odlučili. Meni je uvek bilo dovoljno da je tu samo jedno poznato ime, moje. Još deca? Neka hvala! - započela je Mirkovićeva i dodala:

- Moja je krivica što su me jedino videli uplakanu u životu kada sam plakala zbog laži neke koja je objavljena javno. Trebalo je to da sakrijem od njih, ali sam ja preiskrena! Nisam ništa želela da krijem od njih.

ATAImages/ A.A.
Marko Bijelić

 

Podsetimo, pevačicina ćerka Manuela ne voli da se medijski eksponira i nedavno je imala problem sa osobom koja se na društvenim mrežama predstavljala kao ona.

Sa druge strane, Marko je postao saradnik svoje majke.

ATAImages/ A.A.
Marko i Toni Bijelić

 

Dragana prolazi kroz težak period, s obzirom da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića.

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - izjavila je nedavno pevačica u saopštenju za medije.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike