"Mama, meni je ovo previše": Ćerka Dragane Mirković je ovako reagovala na veliku pažnju javnosti (FOTO)

07.04.2024

20:28

0

Pevačica je vrlo ponosna na svoje naslednike

"Mama, meni je ovo previše": Ćerka Dragane Mirković je ovako reagovala na veliku pažnju javnosti (FOTO)
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ M.M.

Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića posle skoro 25 godina braka u kome su dobili dvoje dece, Marka i Manuelu.

Kao što je i poznato, njih dvoje nikada nisu želeli da se eksponiraju, a dok Marka povremeno možemo videti, Manuela je izabrala da se ne pojavljuje na javnim događajima.

Pevačica je jednom prilikom govorila o ovoj njenoj odluci, te ističe da poštuje to što je Manuela izabrala i da zaključa društvene mreže.

Instagram screenshot / dragana_mirkovic
Dragana Mirković i Manuela Bijelić

- Ide Marko tako povremeno na koncerte sa mnom, samo inkognito... (smeh) Ne voli da bude nešto viđen. Devojke ga primete, hteo ne hteo - rekla je pevačica jednom prilikom, pa dodala:

- Mojoj ćerki je neprijatno, ona je, ipak, žensko... Neprijatno joj je da se pojavljuje po medijima, da je ima po novinama. Rekla mi je: "Mama, meni je ovo previše". Ja sam rekla: "Ja apsolutno ne utičem na tebe, ako bi da se skloniš sa mreža", to je sve. Meni je samo bitno da su mi deca srećna! Što se tiče njihovih partnera, koga kog oni da odaberu ja ću biti najbolja tašta i svekrva! - zaključila je Dragana tada za "K1".

Printscreen Instagram/manubijelic
Manuela Bijelić

Pevačica je često isticala koliko je ponosna na to što su njeni naslednici i pored izobilja kojim su okruženi, ostali prizemni i "normalni".

- Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona - ispričala je iskreno Dragana svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike