"Majka mu plače od bruke i tuge svakog dana!" Komšije iz Prijepolja šokirane pričom o razvodu Dženana Lončarevića

16.04.2024

15:20

0

Otkriveno je i da je Samira imala problema sa zdravljem

"Majka mu plače od bruke i tuge svakog dana!" Komšije iz Prijepolja šokirane pričom o razvodu Dženana Lončarevića
Dženan Lončarević - Copyright ATAImages/ A.A.

Dženan Lončarević u centru je medijskih zbivanja zbog razvoda od supruge Samire, sa kojom je bio 25 godina u braku, a njegove komšije navode šokantne detalje o pevaču.

U pevačevom rodnom Prijepolju jedan komšija je rešio da otkrije kako se oseća njegova majka, nakon navoda da Lončarević živi sa drugom ženom u Prijepolju, i da navodno imaju dete.

- Dženanova majka Ljubica ne može da se pomiri sa situacijom koju joj je sin priredio. Plače od bruke i tuge svakog dana jer je jako vezana za snaju Samiru. Žao mi je i te njegove žene jer je imala tešku operaciju plućnog krila. Deca su im sjajna, ali vidim da je neraspoložena prethodnih dana. Toliko se borio za tu muziku, a u stvari je kao čovek nula. To svi ovde govore od kad se pročulo da vodi dvostruki život - kaže sused, dok drugi isiče da niko ne može da veruje šta se dešava u ljubavnom životu pevača.

ATAImages/ A.A.
Dženan Lončarević

 

- Mi smo šokirani njihovim razvodom. Za njih ovde svi samo u superlativu možemo da govorimo. Verujte da je to bila tako skladna porodica, da nas je ova vest sve ostavila bez teksta. Sad ovde živi Samira sa dvoje zlatne dece i Dženanova majka. On je povremeno dolazio na svake dve nedelje možda, provodio je tu vreme, ali niko ne bi pomislio da se nešto loše dešava tu u njihova četiri zida. Samira radi u sudu, i majka joj je tamo radila. Svi ih ovde cenimo. Kad smo čuli da godinama živi sa drugom ženom, frapirali smo se. To nismo mogli ni da sanjamo - rekao je komšija za "Kurir".

Podsetimo, Dženanova uskoro bivša supruga Samira je ispričala kako će se boriti za imovinu posle razvoda, jer joj trenutno ne pripada ništa, prema njenoj izjavi.

Antonio Ahel/ATA Images
Dženan i Samira Lončarević

 

 

- Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - opisala je Samira Lončarević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike