Šok detalji Lončarevićevog razvoda: Već godinama ne vlada harmonija, a i on je sa drugom ženom?

14.04.2024

19:55

0

Pevač je navodno na rođendan i dalje zakonite supruge poneo zahtev za razvod braka

Šok detalji Lončarevićevog razvoda: Već godinama ne vlada harmonija, a i on je sa drugom ženom?
Dženan Lončarević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dženan Lončarević navodno je posle 25 godina braka odlučio da stavi tačku na svoj odnos sa Samirom, s kojom je dobio dva sina. Zahtev za razvod, prema daljim napisima medija, podneo je u Prijepolju i na njen rođendan, u februaru tekuće godine.

Paru već godinama, piše se zatim, ne cvetaju ruže, a pevač je prema tvrdnjama izvora i sa drugom ženom čiji identitet javnosti nije poznat.

- Znam ih, pogotovu nju, od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala... - kaže „Telegrafu" insajder i naglašava kako pevač sada i po svaku cenu želi da okonča svoj brak.

Podsetimo, supruga Dženana Lončarevića dan-danas je velika misterija za mnoge. U janosti se nije eksponirala, a i pevač je uvek svoju privatnost gledao da sačuva podalje od znatiželjnih pogleda.

O njima je još poznato samo da su se venčali krajem devedesetih godina.

Dženan Lončarević, ATAImages/ Z.M.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike