Dara Bubamara o prekidu prijateljstva sa Sekom Aleksić: Sumnjam da su joj platili da me sabotira, njen koncert je bio vašar sa tri sijalice

12.04.2024

22:23

0

Pevačica oplela po nekadašnjoj drugarici

Dara Bubamara o prekidu prijateljstva sa Sekom Aleksić: Sumnjam da su joj platili da me sabotira, njen koncert je bio vašar sa tri sijalice
Seka Aleksić i Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M.

O svađi Seke Aleksić i Dare Bubamare zbog koncerta u Beogradskoj areni je pre nekoliko godina brujala javnost.

Dara ističe da ju je Seka povredila, a kako je sada priznala, smatra i da je bila sabotirana od strane nekadašnje drugarice.

ATAImages/ Antonio Ahel
Seka Aleksić, Dara Bubamara

- Povredila me je za koncert, pravila se da mi je drugarica, ja sam išla, obilazila joj dete, ona napravi sedam dana koncert pred moj, a pritom ja u tom momentu sam u bolnici. Mi sedimo zajedno u Amidži šou emisiji, ja najavljujem koncert svoj u novembru i prošlo je malo od toga, ona uzme i zakaže sedam dana pre mene. Ja je nazovem i pitam "čoveče o čemu se radi". I ona mi kaže ne znam ja to menadžeri ovo ono. Ja joj kažem znali ste u novembru, pravite sedam dana posle, mesec dana posle. Ja mislim da je to neka ljubomora, imali su neke sponzore, a sumnjam da su joj neki platili da me sabotiraju a Darinka sama - priča Dara i nastavlja:

- A Darinka pošto je raketa bez navođenja angažujem najjače ljude za ozvučenje i binu. Mislim da do tada ni jedna pevačica nije imala takav koncert. Bez ikakvih sponzora, sama. Haos sam napravila. Ja sam tu bila pobednik a njen koncert je bio znanje imanje, vašar sa tri sijalice i neko pevanje. Užas. Svakog stigne kazna Božija ko je pokvaren. Mene su neki terali čak i da odustanem. Zamisli ti to. Tu je bilo sabotiranja takvih, pa ne daj ovo ne daj ono. Mislim se šta ne daš sada ćeš da vidiš šta je koncert. Brat i ja smo se borili kao lavovi. Na estradi ne možeš da imaš drugaricu sa kojom možeš da se družiš svaki dan jer se bavite istim poslom. Ne ide to.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dara Bubamara

Sa Sekom se posle toga nikada nije čula.

- Nismo nikad i ne želim. Ti ljudi za mene ne postoje, ja imam amneziju na loše ljude i loše situacije. Ne diram te, ne pričam o tebi, ne zanimš me. A kad sam prijatelj onda sam brat - rekla je Dara, piše "Telegraf".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike