Dru Barimor nije imala ni godinu dana kad je ušla u svet šoubiznisa, ali ćerkama to ne dozvoljava: Još su mlade!

16.04.2024

07:45

0

Ima svoje razloge zašto ih još ne pušta da se nađu pod budnim okom javnosti

Dru Barimor nije imala ni godinu dana kad je ušla u svet šoubiznisa, ali ćerkama to ne dozvoljava: Još su mlade!
Copyright Profimedia

Dru Barimor, poznata glumica, a od pre nekoliko godina i voditeljka, prvi put se na malim ekranima pojavila kada je imala samo 11 meseci.

No, kada su njena deca u pitanju, veoma je zaštitnički nastrojena, te ne želi da se još uvek javno eksponiraju, što bi se desilo ako krenu njenim stopama.

- Kad sam tek dobila decu, sećam se da su me ljudi pitali da li bih volela da i oni postanu deo ovog biznisa. I to mi je uvek stvaralo neki tužan osećaj, kao da je ovaj posao tako toksičan - rekla je Dru, pa dodala:

Profimedia
Dru Barimor

- I onda sam pomislila da to nije ono kako se ja osećam povodom svog posla, uopšte. Dao mi je svaku moguću priliku pod ovim suncem i veoma sam zahvalna na životu kakav vodim.

Dru, inače, dolazi iz glumačke porodice - njen otac, deda, pradeda, pratetka i ujak su bili glumci. Ona se pojavila u reklami sa 11 meseci, a potom sa šest godina dobila glavnu ulogu u filmu "E. T. vanzemaljac".

Ipak, to što voli svoj posao ne znači da će svojim ćerkama dozvoliti da rano krenu njenim stopama.

Profimedia
Dru Barimor

- Deca me stalno pitaju za to, želeli bi da budu u nekom filmu ili da pevaju, šta god. Ja im uvek kažem da mogu da budu u školskim predstavama i pozorišnim kampovima. Ali da budu pod okom javnosti, ne. I onda me one pitaju kad će to moći, a ja ne mogu da im dam toliko određen odgovor, moraću to da osetim. Biće to kad budem mislila da su spremne - pričala je Dru.

No, kako kaže, kad dođe taj momenat da njene ćerke počnu da se bave javnim poslom i umetnošću kao njihova majka, ona će biti njihov najveći navijač.

Profimedia
Dru Barimor

- Kao roditelj, želim da podržim svoju decu kada buda starija. Ali opet, koji je to broj? Ne znam, ali verovatno nije ni 13 ni 14. Tu je negde, ali morate da slušate i svoje dete. Mislim da je više od 14-15 godina - zaključila je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike