Dru skinula aplikaciju za upoznavanje, pa napravila cirkus od ljubavnog života! Jedan udvarač ozbiljno ju je obmanuo: Glumica odlepila!

30.01.2024

07:45

0

I javno mu je sada poručila da ga mrzi

Dru skinula aplikaciju za upoznavanje, pa napravila cirkus od ljubavnog života! Jedan udvarač ozbiljno ju je obmanuo: Glumica odlepila!
Dru Barimor - Copyright Profimedia

Dru Barimor nedavno je skinula izvesnu aplikaciju za upoznavanje, pa gorko zažalila što se uopšte odlučila na takav potez. Iste je, naime, dosad nisu posebno privlačile, a sada već ima i jak razlog što ih nikako ne voli.

Javnosti nepoznat udvarač, prema njenim rečima, slagao ju je kako je NFL igrač. Pošto je „ispala glupača", u emisiji je iskoristila priliku da i javno istakne koliko ga mrzi, te koliko ju je čitavo iskustvo ostavilo u šoku.

- Prvo mi je rekao da je kvoterbek Los Anđeles ramsa, pa sam mu napisala: „Bože, pa bila sam na prvom treningu". Ali, on nije bio kvoterbek, nego jedan muzičar koji je mislio da je šarmantan. I kako sad ja da se osećam? - objašnjavala je ona u svom šouu, pa dodala kako mu je svaka šansa propala kad je preko svega rešio i da joj nadene nadimak.

- Bio je u fazonu: „Hej, Druvski!" A ja... Mrzim te, ti nevaspitani, lažljivi... Zbog tebe se sad osećam kao glupača. Ne znam ko si, a osećam se tako glupo. Što je moralo da bude ovako? Mrzim te! - prepričala je tada, pa otkrila kako joj ovo nije i prvi put na aplikacijama za upoznavanje.

- Uvek sve pođe naopako. Izdržim svega pet dana (na tim aplikacijama) - istakla je ona, koja nikad nije krila uspone i padove iz svog ljubavnog života koje je doživljavala posle razvoda iz 2016. s Vilom Kopelmanom.

Dru Barimor, Profimedia
 

Godine 2020, na primer, javno je priznala da je nekoliko puta bila „goustovana".

Podsetimo, glumica i voditeljka za sobom ima još dva propala braka - s Tomom Grinom i Džeremijem Tomasom. S Kopelmanom, pak, dobila je dve ćerke, kojima je i te kako posvećena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike