Fanovi šokirani stanom Dru Barimor: Dok holivudske zvezde žive u luksuznim vilama, ona je odabrala skroman dom (FOTO/VIDEO)

23.03.2024

07:45

0

Ovde najviše voli da provodi vreme

Fanovi šokirani stanom Dru Barimor: Dok holivudske zvezde žive u luksuznim vilama, ona je odabrala skroman dom (FOTO/VIDEO)
Dru Barimor - Copyright Profimedia

Dru Barimor karijeru je započela još kao devojčica, te iza sebe ima desetine uloga. Glumica zahvaljujući desetinama uloga spada među najveće holivudske zvezde, ali je jedna stvar bitno razlikuje.

Reč je o domu u kom živi, a koji je u odnosu na luksuzne vile svetski poznatih glumaca daleko skromniji. Ona je nedavno postala aktivna na TikToku, pa svojim pratiocima često snima stan u kome živi i gde najviše voli da provodi vreme.

- Volim da budem u svom domu, ne volim da idem nigde - priznala je Dru u videu. 

Jedna stvar nikome nije promakla, a to je da je stan ove milionerke poput prosečnih američkih stanova, vrlo jednostavan i funkcionalan. Iako su pratioci bili iznenađeni, morai su da pohvale da je glumica ovako uspela da zadrži toplinu doma, koja se često izgubi u ogromnim kućama.

 

 

Mnogi misle da je glumica ostala verna prvoj nekretnini koju je kupila, te da zato podseća na klasične stanove u kojima u Americi živi "srednja klasa".

- Deluje kao da je to prvi stan koji je kupila i ostala tamo - glasio je jedan od komentara. 

Inače, ona je odlučila da i posle razvoda 2016. godine ostane u Njujorku i ne vraća se u Los Anđeles, kako bi njena deca, Oliv i Frenki bili blizu oca Vila Kopelmana.

Iako je glumica bez partnera, aktivna je po pitanju traganja partnera, pa je čak priznala da je otvorila profil na aplikaciji za upoznavanje, međutim, zbog toga se pokajala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike