Mile Kitić otkriva na šta ga je sve žena naterala: Nije imao kud!

14.04.2024

18:10

0

Kako naglašava - uvek je bila ta koja ga je gurala napred

Mile Kitić otkriva na šta ga je sve žena naterala: Nije imao kud!
Marta Savić i Mile Kitić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Progovorivši o svom odnosu sa suprugom Martom Savić, pevač Mile Kitić ispričao je u jednoj emisiji na šta je sve ona uspela da ga natera. Isprva, nije mu baš bilo svejedno, ali danas se izvesnih detalja kroz širok osmeh seća.

- U Nemačkoj sam upoznao Martu. Onda je došla u Beograd, tu smo počeli da se družimo. Svidela mi se, ja njoj... Eto, trajemo godinama. Naravno, bilo je tu trzavica, ali dobro, uspeli smo da prevaziđem probleme. Sviđa se meni ta zajednica, iako je dolazilo do nekih razmirica. Marta je meni mnogo valjala u produžetku karijere. Stalno me je gurala napred. Čak me je naterala jednom da stavim minđušu - počeo je Kitić u „Premijeri - Vikend specijalu", pa je potom dodao:

„Gde ću sad, imam 45 godina..."

Mile Kitić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pomislio sam gde ću ja da stavljam minđušu u 45. godini, ali ona je insistirala, kao, moraš zbog imidža, popularnosti... Takođe, gledali smo Erosa Ramacotija na nekom koncert, imao je tetovažu na ruci, ime ćerke. Odmah mi je rekla da uradiim i ja - smejao se Mile, koji iz prvog braka takođe ima naslednicu.

Oni su u dobrim odnosima, ali ovom prilikom posebno je nahvalio unuku.

- Unuka mi je jedna od najboljih balerina u Evropi. Ponosan sam na nju. Ovde je počela, a školovala se u Štutgartu. Sada je u Amsterdamu, radi u operi - otkrio je onda on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike