Priča se da je Selena Gomez bila u vezi s Kenedijevim unukom: Pevačica morala da prekine tišinu! (FOTO)

15.04.2024

07:45

0

Izuzetno je cenjen advokat, a samo što je „prešišao" tridesetu

Priča se da je Selena Gomez bila u vezi s Kenedijevim unukom: Pevačica morala da prekine tišinu! (FOTO)
Selena Gomez - Copyright Profimedia

Dok Selena Gomez uživa u ljubavi sa muzičkim producentom Benijem Blankom, društvene mreže takođe su preplavila šuškanja da je prethodno izlazila sa ni manje, ni više nego - jedinim unukom pokojnog Džona Kenedija. U pitanju je Džon Šlosberg, mladi ali vrlo cenjeni advokat iz Amerike, koji je sredinom januara proslavio 31. rođendan.

Prema pričama koje kolaju, Selena i on su bili zajedno od 2020. do 2021. godine, međutim, pošto su iste došle do nje - ona je rešila u pet reči da ih zaustavi.

Džon Šlosberg, Profimedia
 

- Nikad nisam upoznala ovog čoveka, izvinite - bilo je sve što je ona napisala u komentarima kraj jedne Instagram objave izvesnog fana u kojoj je bilo navedeno i „kako je on njoj obećao Belu kuću, a ona pala na to".

Komentar Selene Gomez, Instagram screenshot / feelingsforsel
 

Šlosberg se akonto priče, s druge strane, nije još javno oglašavao. Javnosti, takođe, nije poznato da li je on tada bio slobodan, kao što je bila Selena.

Gomezova se, podsetimo, od prošlog leta viđa s Benijem Blankom, ali par sve do decembtra 2023. nije i ozvaničio svoju vezu. To se, inače, desilo na skoro isti način kao što je sada zaustavila šuškanja vezana za advokata - na jednom Instagramu ispod njihove fotografija istakla je kako joj je „on sve i da je bolji od svih s kojima je dotad bila".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike