Težak život srpske pevačice koja je preminula nakon opake borbe: Muž me je ostavio sedam dana posle operacije i oženio drugu

14.04.2024

15:20

0

Prolazila je kroz pakao na svim poljima života

Težak život srpske pevačice koja je preminula nakon opake borbe: Muž me je ostavio sedam dana posle operacije i oženio drugu
Harijeta Simić - Copyright Instagram printscreen/ harina_official

Harijeta Simić, pevačica poznatija kao Harina, preminula je juče u 41. godini.

Ona se godinama borila sa rakom kako dojke, tako i vrata, a onda je bolest metastazirala i proširila se i na pluća. Ono čega se najviše plašila, kako je govorila, nju je i snašlo, jer je i njena majka preminula od raka u 49. godini.

Printscreen/Facebook
Harijeta Harina Simić

Muž ju je ostavio sedam dana posle operacije

Harijeta je jednom prilikom govorila o borbi sa kancerom dojke, te otkrila da ju je suprug, dok je bila na najvećim mukama, pozvao samo sedam dana nakon operacije dojke i tražio razvod.

- Za Vladicu sam se mnogo žrtvovala, dala sam zlato u vrednosti od nekoliko hiljada evra da vrati dugove. Dao je i on meni za lekove, ali... Nedugo zatim sam ponovo prodala nakit kako bi on mogao da plati kiriju za stan i kupi novi kamion. Sada, nakon sedam dana od operacije i amputiranja dojke, on me zove da mi kaže da ne želi više da bude sa mnom i da je našao novu - rekla je Harijeta tada, te je dodala:

Printscreen/Facebook
Harijeta Harina Simić

- Rekao mi je da ga više ne zovem i da će se tom devojkom oženiti. Ostavio me je u najtežem trenutku. Iskoristio me je i ostavio. Ne mogu da verujem šta mi je priredio, pritom me čeka još hemoterapija i zračenja, ali njega to ne zanima.

Harijeta se nakon toga suočila sa još težim borbama, a kako se navodi, ona je pre nedelju dana pala u komu i juče preminula u bolnici u Smederevu.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike