Preminula naša pevačica nakon teške borbe sa kancerom: Imala je samo 41 godinu

14.04.2024

15:01

1

Pala je u komu prošle nedelje

Preminula naša pevačica nakon teške borbe sa kancerom: Imala je samo 41 godinu
Harijeta Simić - Copyright Printscreen/Facebook

Harijeta Simić, poznatija kao Harina, pevačica koja se borila sa kancerom, preminula je juče u 41. godini.

Kako se navodi, ona je pre nedelju dana pala u komu, a juče je, nažalost, izgubila životnu bitku.

Printscreen/Facebook
Harijeta Simić

Milica Todorović joj pomogla

Harijeta je pričala javno o svojoj bolesti, te otkrila da joj je nakon borbe sa rakom dojke i vrata podmukla bolest metastazirala, te da joj je dijagnostikovan kancer na plućima. Malo pošto je sve one koji su u mogućnosti zamolila za pomoć, Milica Todorović pokazala je humanost na delu - pevačica je uplatila 20.000 dinara za njeno lečenje, a ganuta Harijeta nikako nije skrivala koliko joj je na tome zahvalna.

Sa čim se borila

Harina je nedavno pričala o tome kroz šta je prošla.

Instagram printscreen/ harina_official
Harijeta Simić

- Pre dve godine sam saznala da imam rak dojke, a kako je već bilo kasno, odstranili su mi obe. Išla sam na hemoterapije... Dva meseca kasnije su rekli da sam se izlečila. Ipak, kasnije su uočili promenu na limfnim žlezdama. Išla sam na kontrolu i biopsiju, bilo je kancerogeno... 31. oktobra prošle godine sam bila na operaciji, onda sam imala upalu pluća. Primila sam lekove. Na kraju sam završila kod grudnog doktora, puna su mi pluća... Metastaze su sa vrata prešle na pluća - pričala je ona o teškoj borbi i dodala:

- Pijem morfijum, ali i tu je problem jer ne mogu da ga kupim u apoteci jer je narkotik. U jako sam teškoj situaciji. Kad bi neko znao, čuo za moj slučaj, možda bi mogao da pomogne. U bilo kom pogledu. Imala sam rak dojke, ali hajde, dosta ljudi se od toga spasi. Međutim, sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne - objašnjavala je bila tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike