"Pijem morfijum, četvrti sam stepen metastaze": Naša pevačica je preminula, a ovako je molila javnost za pomoć

14.04.2024

15:10

0

Lekari su joj jednom rekli da ima još samo šest meseci života

"Pijem morfijum, četvrti sam stepen metastaze": Naša pevačica je preminula, a ovako je molila javnost za pomoć
Copyright Instagram printscreen/ harina_official

Harijeta Simić, poznatija pod umetničkim imenom Harina, preminula je juče nakon višegodišnje borbe sa kancerom. Ona je pala u komu pre nedelju dana, a njeno srce nije izdržalo.

Harijeta je nedavno pričala o svojoj bolesti, kada je otkrila da joj je, nakon borbe sa rakom dojke i vrata, podmukla bolest metastazirala, te da joj je dijagnostikovan kancer na plućima. 

Ovako je pričala o svojoj borbi:

- Pre dve godine sam saznala da imam rak dojke, a kako je već bilo kasno, odstranili su mi obe dojke. Išla sam na hemioterapije... Dva meseca kasnije su rekli da sam se izlečila. Ipak, kasnije su uočili promenu na limfnim žlezdama. Išla sam na kontrolu i biopsiju, bilo je kancerogeno - pričala je tada pevačica, pa dodala:

Instagram printscreen/ harina_official
 

- 31. oktobra prošle godine sam bila na operaciji, onda sam imala upalu pluća. Primila sam lekove. Na kraju sam završila kod grudnog doktora, puna su mi pluća... Metastaze su sa vrata prešle na pluća - kroz suze je govorila ona.

Ona je tada zamolila sve ljude koji su u mogućnosti da joj pomognu da dođe do potrebnih lekova. 

Instagram printscreen/ harina_official
 

- Pijem morfijum, ali i tu je problem jer ne mogu da ga kupim u apoteci jer je narkotik. U jako sam teškoj situaciji. Kad bi neko znao, čuo za moj slučaj, možda bi mogao da pomogne. U bilo kom pogledu. Imala sam rak dojke, ali hajde, dosta ljudi se od toga spasi. Međutim, sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne - pričala je ona tada za Pink.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike