„Sa Melinom Džinović bih bio, što da ne, lepa žena!" Pevač otvoreno o koleginoj bivšoj: Čudi me da je Haris nije sačuvao!

08.04.2024

19:30

2

Naglašava i kako je uvek na muškoj strani

„Sa Melinom Džinović bih bio, što da ne, lepa žena!" Pevač otvoreno o koleginoj bivšoj: Čudi me da je Haris nije sačuvao!
Melina Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Razvodi Meline i Harisa Džinovića, te Dragane Mirković i Tonija Bijelića, trenutno su neke od glavnih tema u javnosti. Komentarišući iste, pevač Šako Polumenta naglasio je kako je uvek na muškoj strani, a iz šale rekavši da bi i bio s lepom kreatorkom, u trenutku je mnoge zatekao.

Njih dvoje se, naime, ni ne poznaju.

Šako Polumenta, ATAImages/G. G.
 

- Uvek sam na muškoj strani. Harisa znam kao kolegu, a Melinu ne znam, voleo bih da je upoznam. Kad su u pitnaju takve stvari mislim da su deca najpreča. Ne bi trebalo toliko ružnih reči da izađe. Moglo je sve ovo da se desi u tajnosti. Deca ne treba da budu tako eksploatisana - počeo je on za jedne medije, pa nastavio:

Melina i Haris Džinović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nije Melina bila sa mnom, nažalost. Lepa žena. Šalimo se malo. Čudi me da je Haris nije sačuvao, njega žene obožavaju. S Melinom, bio bih, što ne bih. Ma, naravno da ne bih, ne bih nikad to uradio, pričamo, zezamo se. Nisam nikad gledao žene od mojih kolega tim očima. Mene su žene uvek tokom karijere napadale, ja ih nisam startovao nikad - kazao je onda Šako za „Pink.rs", nakon čega se osvrnuo i na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića o kom se takođe i te kako priča i piše.

„Ja bi njih pomirio!"

Dragana Mirković i Toni Bijelić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Popio bih kafu s Draganom i Tonijem i pomirio bih ih. Oni imaju mnogo lepu decu. Dragana je uvek bila lepa žena. Ovim načinom života puca se po šavovima - izjavio je onda pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike