„Na šta to liči!" Ceca odbrusila Popoviću naočigled svih: Samo se petljaš u nešto što te se ne tiče!

13.04.2024

22:44

0

Saša joj nije ostao dužan...

„Na šta to liči!" Ceca odbrusila Popoviću naočigled svih: Samo se petljaš u nešto što te se ne tiče!
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen „Zvezde Granda", Pink TV

Irmi Hasić i Andrijani Petrušovskoj posle večerašnjeg duela putevi se razilaze; prva takmičarka „Zvezda Granda", naime, završila je u baražu, dok je njena protivnica direktno prošla u idući krug šoua. Tokom komentara članova žirija, međutim, Ceca Ražnatović i Saša Popović prilično su se „zakačili", što je izmamilo brojne reakcije.

– Potpuno je okej ovaj rezultat, Andrijana je bila dominantnija, Irma je bila nestabilna, intonativno. Bravo za borbu i za trud, znam da je Andrijana bolesna – kazala je najpre Ceca, sa kojom se Marija Šerifović složila, te pohvalila Makedonku, rekavši joj da je bila odlična.

Andrijana Petrušovska, Printscreen „Zvezde Granda", Pink TV
 

Za njima, slično su učinile Ana Bekuta i Snežana Đurišić, dok su Irmi kazale da je možda trebalo malo da podigne ton.

Irma Hasić, Printscreen „Zvezde Granda", Pink TV
 

Njen mentor, Dragan Stojković Bosanac, pak, bio je taj koji je mladoj pevačkoj nadi prepustio da donese odluku da li će u baražu pevati više.

– Šta reći, a ne zaplakati? Ja ću sledeće parove prvo da pitam da li je neko bolestan, pa ću glasati. Meni je Irma bila odlična i ne znam zašto je taj problem šestog glasa, mislim da treba ponovo da glasamo – kazao je bio on, nakon čega je Aleksandar Milić Mili istakao koliko je ponosan na Andrijanu, jer iz kruga u krug pomera granice.

Onda, podigla se prašina.

– Andrijana je kandidat koji treba da peva pesme velikih pevača, komercijalne. Nismo stigli dovoljno da radimo zbog njene bolesti, ali ona je to uspela sa upaljenim krajnikom da iznese. Smatram da nju kao kandidata u ovom šou treba podržati u promeni – objasnio je bio Mili, pa se Saša Popović obratio Petrušovskoj i pitao je da li se konsultovala sa doktorom oko vađenja krajnika.

Andrijana Petrušovska, Printscreen „Zvezde Granda", Pink TV
 

To je ono što je izrevoltiralo Cecu.

– Ovde su kandidati došli da pevaju, a ne da ih savetujemo da vade svoje organe. Na šta to liči, nismo mi klinika, samo se petljaš u nešto što te se ne tiče – odbrusila mu je ona, ali on njoj nije ostao dužan.

– Stalno ima problem sa krajnicima, zato pitam da li je bila kod doktora i da li treba da vadi. Tebi bih jezik izvadio – našalio se Popović.

Saša Popović, Printscreen „Zvezde Granda", Pink TV
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike