Zvezda „Granda" odabrala pesmu ujaka Kemala Malovčića za šou, a protivnica zamalo da joj ne dođe! Imala je tešku operaciju: Ovo su detalji!

07.04.2024

14:25

0

Saša Popović odmah je sve objasnio

Zvezda „Granda" odabrala pesmu ujaka Kemala Malovčića za šou, a protivnica zamalo da joj ne dođe! Imala je tešku operaciju: Ovo su detalji!
Šejla Zonić - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Takmičarka „Zvezda Granda" Šejla Zonić noćas je na sceni pomenutog talent-šoua opravdala „titulu" favorita. Druga pesma koju je izvela, naime, od njenog je ujaka, Kelama Malovčića, a svojom izvedbom ona nikoga nije ostavila ravnodušnim - ni žiri, niti publiku. Sa druge strane, međutim, protivnica joj je bila Vanja Jovanović, koja zbog izvesnog zahvata umalo da i ne dođe.

Ipak, na molbu Saše Popovića pojavila se u duelu i dala sve od sebe da ostavi dobar utisak. Ne kraju, pak, Šejla ju je pobedila za glas, koji ona od pevačice Sanje Vučić nije dobila.

Vanja Jovanović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Vanja, za ovaj glas praštaj gopođići koja ne zna „Razvojni put Bore Šnajdera", odnosno tvoj. Ovo je do sada bio tvoj najbolji nastup i nemoj da budeš deprimirana. Šejla je neko od koga očekujemo, a ti si uz palicu iskusnog majstora pokazala u ove dve pesme nešto fanstastično. Šejla, prva pesma, ja sam se zaljubio, gde si sve glasom prošla, način na koji si nas „vozila", to je desetka – kazao je Đorđe David, na šta se Viki Miljković nadovezala rečima:

Šejla Zonić, Printscreen „Zvezde Granda"
 

„Vidi se napredak!"

Vanja Jovanović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Mislim da je Sanja realno glasala. Tačno je da si, Vanja, imala napredak i bravo. Mi zaboravljamo da je pet glasova nešto veliko, ne postoji samo šest. Šejla, bravo, iz kruga u krug sve bolja, dominantna, sve pohvale. Bravo i za Vanju, vidi se veliki napredak.

Tada, Saša Popović otkrio je pozadinu čitave situacije.

- Vanja je imala jedan težak operativni zahvat, teško može i da otvara usta. Nije htela večeras da dođe, ali smo je mi zamolili da ipak dođe, pa kako god da bude. O čemu se radi, neću da vam kažem, ali da gledaoci ne pomisle, nije bila nikakva estetska operacija, bila je zdavstvena - istakao je on, pa je Dragan Kojić Keba uputio sve pohvale takmičarkama.

Dragan Kojić Keba, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Vanja, hrabro od tebe sve večeras, hrabro je i da staneš Šejli na crtu, a ti si to donstojanstveno uradila i sigurno. Šejla, oduševila si me, pogotovo pesmom tvog ujaka Kemala, prvi put sam čuo da neko žensko peva ovu pesmu – rekao je pevač, a zatim je Sanja objasnila zašto Vanji nije dala svoj glas.

„Nemoj da očajavaš..."

Sanja Vučić, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Šejla i ja se ne poznajemo, ali je ja pratim neko vreme na društvenim mrežama. Sa sigurnošću mogu da kažem da je ona najbolja pevačica koja se u poslednih deset godina pojavila, tu nema komentarisanja. Vanja, nadam se da mi ne zameraš, prvi put te čujem i ne znam tvoj put. Meni prva etno pesma treba da bude nazalnije i grlenije, sve vreme si pevala iz stomaka, vidi se da si se mučila. To pevanje treba da bude neosetno. Za Breninu pesmu, imaš visinu, ne plašiš se da otpevaš, ali si nestalna i grešila si. Jako si dobra pevačica, nemoj da očajavaš, samo napred – izjavila je Vučićeva, posle koje je Aleksandar Milić Mili dobio glas.

On se, međutim, nije mnogo slagao s kolegama.

„Katastrofa!"

- Šejla, ti sve pesme pevaš tako da su sve najlepši ženski doživljaji, sve što si do sada pevala, fasciniran sam od početka do kraja. Ove dve muške pesme večeras, najgori mogući odabir otkad sam ja došao u takmičenje. Ovo nije za tebe, ništa od tvoje lepote nisi mogla da pokažeš. Ovo je bila katasrofa od odabrira. Vanja, tebi sam dao glas za napredak i za dve atmosfere koje si ponudila, bilo je grešaka, ali vidi se napredak – zaključio je on.

Onda su mentorke Ceca Ražnatović i Snežana Đurišić došle na red, da prokomentarišu pevačke nade.

Ceca Ražnatović grli Šejlu posle nastupa, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Hvala kolegama što su ovako glasali, to je realno. Šejla može da peva „Ringe ringe raja“ i da naježi svu publiku. Stvar je u emociji, nastupu, tehnici i svakakvih čuda tu ima. Prosto, neko se rodi da stvara čaroliju i neko može najtačnije da peva, ali ne stvara konekciju sa publikom. Publika se lepi za njega i to nam Bog daje, a on je svemoguć. Tebi je Bog dao najlešpu čaroliju u kojoj svi uživamo, ja sam se sve vreme ježila dok si pevala, a ja nisam neko ko je neiskusan, pa da me može naježiti svašta. Ti si, devojko, fantazija – pucala je od ponosa Ceca, a onda je Snežana rekla:

Ceca Ražnatović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Vanja, s obzirom na oklnosti, ja samo mogu da ti kažem bravo, potrudi se u baražu. Da budeš na onim mestima malo bolja i super je - kratka je bila ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike