Višnja Petrović bez dlake na jeziku o neprijatnostima na nastupima: Ne želim da me bilo ko maltretira, drži do devet ujutru da pevam!

13.04.2024

19:25

0

Smatra da će ovako uspeti da se sačuva i duže potraje na sceni

Višnja Petrović bez dlake na jeziku o neprijatnostima na nastupima: Ne želim da me bilo ko maltretira, drži do devet ujutru da pevam!
Višnja Petrović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Višnja Petrović ne krije da je i te kako doživljavala neprijatnosti na poslu, te da je zbog istih rešila da na pojedinim događajima i ne nastupa.

- Ne želim da me bilo ko maltretira i da me drži do devet sati ujutru da pevam. Poštujem i cenim svačiji izbor, ko to može i želi, zbog novca ili poštovanja prema nekome, ja u to ne ulazim, ali neću ako meni negde nije ugodno. Drugo, naš glas je naš alat i glas ne može da te služi da pevaš petnaest sati, koji god novac da je u pitanju, a ja želim da potrajem koliko god više mogu, a ne da radim određeni vremenski period koji će mi moje grlo dozvoliti - objasnila je ona za jedne medije, pa potom nastavila o tome kako prepoznaje „tezge" na kojima je klijentela pred kojom ne želi da peva.

- Individualno je, ali mnogo puta i te kako se zna. Gde su incidentni ljudi, gde ljudi koji prave slavlje umeju da budu neprijatni, malo više popiju. Imate ljude koji su predivni kada su normalni, ali kad popiju, to je neka druga priča – istakla je Višnja.

 

 

I dok su pojedini pevači spremni da za veći bakšiš mnogo šta sebi dozvole, ona ne bi da „krene tim putem", ali njih ne osuđuje.

- Meni je to interesantno da gledam i ja nikoga ne osuđujem. Ono što ja ne bih dozvolila ne znači da neko drugi neće. Svi se jedni od drugih po tome razlikujemo, neko će reći: „Vidi je ova, mnogo je jaka pevačica i na nekom velikom je nivou“. Ne, ja samo ne radim ono iza čega ne mogu da stanem – zaključila je onda za „Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike