„JK mi jeste dalji rod!" Olja Karleuša otvorila dušu: Samo zbog jednog nikad nismo bile rivalke!

13.04.2024

19:05

0

Isprva nije želela da sa ovim prezimenom istupi u javnost...

„JK mi jeste dalji rod!" Olja Karleuša otvorila dušu: Samo zbog jednog nikad nismo bile rivalke!
Olja Karleuša - Copyright Printscreen „RTS Ordinacija"

Olgica Karleuša, koja se proslavila kao Olja Karleuša, objasnila je tokom gostovanja u jednoj emisiji da ona i Jelena Karleuša, uprkos brojnim šuškanjima, nisu sestre od strica.

Jesu, pak, dalji rod, a zbog istog prezimena na estradi nikada nisu imale problema samo zato što su potpuno različite u onome što rade.

Olja Karleuša, Printscreen „Novo jutro"
 

- Specifično je prezime. Mi smo Ličani. Dalji rod. Prvo nisam htela da krenem kao Olja Karleuša, jer sam razmišljala da će me vezivati za Jelenu, pa kako ću, šta ću... Onda, na nagovor drugarice, ostala sam pri tome - kazala je ona voditelju Ivanu Gajiću u emisiji „Divan šou", pa je potom nastavila rečima:

- To mi je bilo dobro, pogotovo na početku, jer onaj ko je voleo Jelenu, počeo je da razmišlja o meni negativno: „Jao, vidi je, hoće da se šlepa", a onaj ko je nije voleo, rekao bi: „Jao, vidi ova divna žena".

Ni tu se, međutim nije zaustavljala.

Jelena Karleuša, ATAImages/ A.A.
 

- Svakako je bilo intrigantno i izazvalo je pažnju, samo što smo mi toliko dijametralno različite u tome da nije postojao nikakav rivalitet, niti bilo šta. Svako je bio za sebe - zaključila je onda ona.

(Kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike