Seka posle privođenja, ipak, tek danas napustila Švajcarsku: Zbog kršenja zakona, preti joj zabrana ulaska u Šengen zonu?

10.04.2024

16:08

1

Ona je nastup imala u subotu na nedelju, proteklog vikenda

Seka posle privođenja, ipak, tek danas napustila Švajcarsku: Zbog kršenja zakona, preti joj zabrana ulaska u Šengen zonu?
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Seka Aleksić privedena je sa članovima svog benda u Cirihu u noći između 6. i 7. aprila, a iako je rečeno da je u pritvoru provela osam sati, ona je tek danas došla u Srbiju.

Kako prenose mediji, pevačica je sletela u Beograd danas, 10. aprila, i nije želela da daje izjave, već je užurbano prošla pored fotoreportera. Nakon što je ustanovljeno da je radila "na crno", navodi se dalje i da postoji mogućnost da joj se zabrani ulazak u Šengen zonu na dve do pet godina, prenosi Telegraf.

Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV
Seka Aleksić

- Švajcarska policija je utvrdila da Seka nije imala potrebnu radnu dozvolu, te da je svirka bila "na crno". Postoji mogućnost i da dobije zabranu ulaska u Šengen zonu na 2-5 godina - rekao je izvor.

Ona je prethodno za 24sedam rekla da je policija došla na njen nastup i proverila radne dozvole, ustanovili su da nisu adekvatne.

- Policija je uzela i moju izjavu i naplatila vlasniku kazne za mene i ceo bend - rekla je ona, a njena pi-ar služba navela je da je zadržana u pritvoru osam sati, te da klub nije imao dozvolu za rad. Ipak, Aleksićeva je tek danas doputovala.

Klub u kom je pevala u subotu, međutim, nije odgovarao na pozive i poruke 24sedam, te nismo uspeli da saznamo i drugu stranu priče.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike