Dženan Lončarević prokomentarisao današnju muzičku scenu: "Relativna je stvar ko je danas zvezda"

11.04.2024

00:20

0

Pevač ostaje veran svom stilu

Dženan Lončarević prokomentarisao današnju muzičku scenu: "Relativna je stvar ko je danas zvezda"
Dženan Lončarević - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Dženan Lončarević se na muzičkoj sceni pojavio početkom dvehiljaditih hitom "Nikome ni reč". On je od tada do danas ostao veran svom žanru, te ističe da ne namerava da sklizne u komercijalnije vode već ostaje "pri svome".

- Postoji publika koja ipak voli i poštuje ovo što radi nekolicina nas. Ne vidim sebe ni u kom drugom pravcu, snimam pop albume, ali sam publici dostupan sa svim onim što se zove muzika, što mogu da otpevam i što moj bend može da odsvira. Publika ode zaista srećna i zadovoljna sa mojih nastupa i to mi je najbitnije - rekao je Dženan.

ATAImages/Antonio Ahel
Dženan Lončarević

On se osvrnuo i na nove muzičke zvezde, te stavio do znanja svima da je najteže ostati na vrhu.

- Relativna je stvar ko je zvezda, pogotovo danas. Postati poznat putem svih ovih emisija i takmičenja je lako, a opstati je već pitanje - poručio je Lončarević za Grand.

Podsetimo, pevač je nedavno održao solistički koncert, a prethodno je za 24sedam otkrio da je njegova pesma "Laku noć" prvobitno bila namenjena Vesni Zmijanac.

- I ja sam niz nekih pesama i namerno, a možda i nenamerno prepustio svojim kolegama, to je sudbina. Nikada nisam rekao: „Da je ovo moje bilo". Smatram da što je suđeno, došlo je u ruke - izjavio je Dženan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike